Închide meniul

Dumbrăvița – CSA Steaua 0-3. Victorie categorică pentru roș-albaștri! Trupa lui Daniel Oprița, al doilea succes al sezonului în Liga 2

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2022, 20:02

Dumbrăvița – CSA Steaua 0-3. Victorie categorică pentru roș-albaștri! Trupa lui Daniel Oprița, al doilea succes al sezonului în Liga 2

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Jucătorii lui CSA Steaua, bucurie la finalul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dumbrăvița – CSA Steaua 0-3. Echipa din Ghencea s-a impus fără emoții în duelul din etapa a 4-a a Ligii a 2-a. Este a doua victorie obținută de trupa lui Daniel Oprița în noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a făcut show cu micuța Dumbrăvița, promovată în Liga a 2-a în această vară.

Dumbrăvița – CSA Steaua 0-3. Victorie categorică pentru roș-albaștri

FINAL. Dumbrăvița – CSA Steaua 0-3. Roș-albaștrii s-au impus categoric, grație golurilor marcate de Pacionel (13′), Gheorghe (32′) și Drăghici (88′). Echipa lui Daniel Oprița a bifat a doua victorie a sezonului și a urcat pe locul 7 în Liga 2, cu 7 puncte.

Min. 88: Dumbrăviţa – CSA Steaua 0-3. Stephan Drăghici duce scorul la 3-0 pentru „Militari”.

Min. 32: Dumbrăviţa – CSA Steaua 0-2. Dragoş Gheorghe înscrie şi el, printr-o lovitură de cap.

Reclamă

Min 13: Dumbrăviţa – CSA Steaua 0-1. Ştefan Pacionel deschide scorul, cu un şut din afara careului.

Min.1: Începe meciul dintre Dumbrăviţa şi CSA Steaua.

CSA Steaua are 4 puncte după primele trei runde. Pe lângă victoria cu Slatina, „Militarii” au mai înregistrat un rezultat de egalitate, în prima rundă, cu Metaloglobus.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, şi adversara trupei lui Daniel Opriţa, Dumbrăviţa, are tot 4 puncte acumulate în debutul sezonului din Liga a 2-a. Singura victorie au înregistrat-o în prima rundă, scor 1-0 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

De asemenea, va fi primul duel direct dintre cele două echipe, iar partida va avea loc pe stadionul din Dumbrăviţa.

Echipele probabile:

CSC Dumbrăvița: Trifon – Amariei, Bura-Koț, Zurbagiu, C. Toma – I. Tănase, Martinov – L. Bodri, Grancea, Ad. Ungureanu – P. Simon

Antrenor: Cosmin Stan

Steaua București: Dincă – D. Oroian, Walace, Gugu, Corbu – Ad. Popa, Balgiu, Enceanu, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu

Antrenor: Daniel Oprița

Reclamă

Avocatul Asociaţiei „Salvaţi Steaua”, reacţie – fulger după decizia instanţei de a obliga CSA Steaua să prezinte documentele solicitate

Avocatul Asociaţiei „Salvaţi Steaua”, reacţie – fulger după decizia instanţei de a obliga CSA Steaua să prezinte documentele solicitate. Virgil Boglea, avocatul Asociaţiei „Salvaţi Steaua”, a avut o primă reacţie după decizia instanţei de a obliga CSA Steaua să prezinte toate actele de interes public.

Avocatul organizaţiei care susţinte FCSB e de părere că această decizie reprezintă un prim pas în ceea ce clarificarea identităţii celei mai de succes echipe din fotbalul românesc.

„Motivarea hotărârii care ne-a fost comunicată astăzi înseamnă, practic, o confirmare a scopului pentru care a fost înființată Asociația Salvați Steaua, în sensul că am făcut un pas important pentru clarificarea problemelor identității cele mai mari echipe din fotbalul românesc.

Instanța ne-a dat dreptate, a considerat așa cum am făcut-o și noi încă din iulie 2020, că modul în care s-a desprins secția de fotbal în 1998, modul în care a fost organizat clubul Armatei din 1998 și până în prezent, precum și decizia de înființare a unei echipe de fotbal noi începând cu sezonul 2017-2018, constituie informații de interes public, iar ascunderea lor este nelegală.

În continuare Asociația Salvați Steaua își va continua demersurile pentru aflarea adevărului în legătură cu fosta secție de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei și speră ca reprezentanții acestui club să înțeleagă importanța hotărârii comunicate astăzi și să nu mai cheltuie alți bani publici pentru promovarea unor căi de atac care se vor dovedi oricum inutile”, a declarat Virgil Boglea pentru prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și