Închide meniul

Dumitru Dragomir, anunţ bombă: „Au venit doi oameni să mă bag şi eu la Dinamo!” Răspunsul fostului şef la LPF

Reclamă

Publicat: 15 iulie 2022, 14:18

Dumitru Dragomir, anunţ bombă: „Au venit doi oameni să mă bag şi eu la Dinamo! Răspunsul fostului şef la LPF

Dumitru Dragomir, anunţ bombă despre o implicare la Dinamo

Dumitru Dragomir, în timpul unei conferințe de presă / MMA / MMA2 via Hepta

Dumitru Dragomir, anunţ bombă. Fostul şef al LPF a primit o propunere de a investi la Dinamo. Dragomir s-a arătat interesat la început, însă a vrut să vadă care e strategia pentru a scăpa clubul de datorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a făcut şi un calcul rapid pentru a vedea de câţi bani e nevoie pentru ca Dinamo să revină în Liga 1 şi să scape de datorii.

Dumitru Dragomir, anunţ bombă despre o implicarea la Dinamo

Ieri au venit la mine doi oameni cu o propunere, să intru și eu într-un grup de investitori, să mă bag și eu la Dinamo. Au venit cu un tânăr foarte deștept, care a învățat în Anglia.

Am spus: «da, mă bag și eu, dar care e strategia dumneavoastră?» «Să facem rost de două milioane». «Băi oameni buni, plecați de la mine de aici. Asta e strategie? Știți ce înseamnă Dinamo? Să plătești acum toate datoriile, să ai un buget de cel puțin 5 milioane anul acesta».

Cu 5 milioane promovezi. Cumperi jucători de 2,5 milioane. Îi aduc eu, nu ar exista să nu-mi dea Hagi unul, Becali unul, Rotaru unul. 

Reclamă

«Iar apoi, în fiecare an, îmi asigurați un buget de cel puțin 7 milioane, și pun și eu bani. Dacă punem fiecare câte 500.000 de euro, pun și eu în fiecare an! Și nu vreau să comand eu. Să se supună la vot tot, să avem unanimitate de voturi».

Cei doi sunt români, care au în spate și doi străini. Unul punea la bătaie 1,2 milioane de euro. Am discutat două ore chestia asta la mine în birou, la hotel. Le-am spus că eu mă bag, dar nu să mă fac de râs. În primul rând trebuie să dai banii înapoi galeriei, altfel nu poți trăi cu ea”, a spus Dumitr Dragomir la gsp.ro.

Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo

Florin Răducioiu pleacă de la Dinamo, complet dezamăgit de atitudinea lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Fostul internațional a anunțat că mâine (joi) își va da demisia de la formația din „Ștefan cel Mare”, unde în ultimele luni a ocupat funcția de team manager.

Reclamă 4 / 0/3

Răducioiu a răbufnit la adresa lui Răzvan Zăvăleanu, dezvăluind că a încercat să-l contacteze timp de o lună, însă totul a fost în zadar.

Fostul mare atacant l-a acuzat pe conducătorul din „Ștefan cel Mare” de lipsă de respect.

„Da, de mâine dimineaţă Dinamo e un capitol închis. Mâine îmi dau demisia. Am hotărât după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu, de a recunostrui echipa şi de a-mi da posibilitatea de a lucra mai mult la Dinamo. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând.

Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis, cred că am făcut tot ce am putut să salvez clubul cât mi s-a permis să fac.

În afară de lucrurile sportive, e vorba despre respect. Am observat în această lună că nu e respect faţă de persoana mea, cât nu am dat de el. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. Fiecare să-şi vadă de drumul lui. Dinamo e un capitol închis. Nu am ce să mai discut.

M-am întâlnit cu el o dată la Marriot și i-am explicat ce planuri am în Liga 2, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am primit răspuns la ce am cerut. Nu e respect faţă de persoana mea. Sunt dezamăgit de comportamentul dânsului, dar tăcerea lor e un răspuns pentru mine. E un capitol închis. Mâine îmi dau demisia.”, a spus Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Dinamo se pregătește pentru primul sezon în Liga a 2-a din istoria clubului.

Reclamă

Florin Tănase regretă retrogradarea lui Dinamo

Florin Tănase regretă retrogradarea lui Dinamo. „Câinii” au ajuns în Liga 2 pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului, dar căpitanul FCSB nu este surprins. Acesta a urmărit momentul istoric alături de coechipierii de la echipa naţională.

„Sincer, nu m-a surprins, dar eu unul nu-mi doream să retrogradeze. Era frumoasă rivalitatea noastră, erau derby-uri cu stadioane pline și adrenalină. Meciuri pentru care te apuci de fotbal. Steaua – Dinamo e cel mai frumos derby din fotbalul românesc și acum nu-l mai avem.

Da, normal că m-am uitat. Chiar și mie mi-a părut rău că Dinamo a retrogradat! Erau supărați și unii colegi de-ai mei de la lot, dinamoviști, dar era de așteptat să se ajungă aici. S-au adunat prea multe în ultimii ani la Dinamo și cred că era cam greu să scape de datorii.

Da, am avut înainte să merg la Hagi. Țin minte că eram la juniori republicani B, într-un cantonament în Ungaria, la lacul Balaton. Tatăl meu m-a întrebat unde vreau să merg. Vorbise cu cei de la Dinamo și îmi ofereau cazare în București și un salariu destul de mare pentru vârsta aceea.

Tata mi-a zis că mă vrea și Hagi la Academie și atunci am ales fără să stau să mă gândesc prea mult. „Merg la Hagi!”, i-am zis. Prin 2000 se întâmpla, aveam vreo 16 ani când Dinamo m-a ofertat…”,  a declarat Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
  • Dumitru Dragomir, anunţ bombă
  • Fostul şef al LPF, chemat la Dinamo 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și