Închide meniul

Florin Răducioiu, umilit de Răzvan Zăvăleanu! Salariul jenant care i s-a propus fostului internaţional: „N-a avut respect față de mine”

Reclamă

Publicat: 15 iulie 2022, 10:52

Florin Răducioiu, umilit de Răzvan Zăvăleanu! Salariul jenant care i s-a propus fostului internaţional: „N-a avut respect față de mine

Florin Răducioiu, cucerit de 3 jucători de la FCSB

Florin Răducioiu, discurs dur după FCSB - Hermannstadt 2-2 | Hepta

Florin Răducioiu, umilit de Răzvan Zăvăleanu. Fostul internaţional a plecat de la Dinamo după ce Răzvan Zăvăleanu i-a propus să îşi reducă salariul până la 500 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, deşi avea atribuţii exclusiv pe parte sportivă, Zăvăleanu i-a cerut să aducă şi o sponosrizare de 20.000 de euro. De fapt, aceasta era condiţia pusă de administratorul judiciar al clubului pentru ca fostul mare internaţional român să poată continua la club, scrie gsp.ro.

Florin Răducioiu, umilit de Răzvan Zăvăleanu

Am hotărât să renunț după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu. Aveam în minte un plan, i-am cerut să-mi ofere posibilitatea să mă ocup eu de proiectul sportiv, de a reconstrui echipa. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă crasă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând. 

Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Am tot încercat să dau de el, n-am reușit. Acest lucru înseamnă lipsă de respect. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. M-am întâlnit cu el o dată la Marriott, i-am explicat ce planuri am în Liga a 2-a, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am răspuns la ce am cerut.

Tăcerea lor e un răspuns pentru mine. OK, am înțeles mesajul, fiecare să-și vadă de drumul lui. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis din acest moment”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă

Dinamo, șanse tot mai mici să scape de faliment

Dinamo are șanse tot mai mici să scape de faliment, crede Steliano Filip. Fundașul și-a reziliat contractul cu gruparea din Ștefan cel Mare și a vorbit deschis despre situația critică de la echipă.

Fundașul de 28 de ani ajunsese „la cuțite” cu conducătorii din „Ștefan cel Mare” și anunțase că va depune memoriu. În cele din urmă, cele două părți au încheiat colaborarea.

„E greu când mă uit în urmă, pentru că s-a întâmplat cel mai dezamăgitor lucru din istoria clubului. Pe mine mă doare. Bineînțeles că mă simt reponsabil, am făcut parte din această echipă și îmi asum.

Reclamă 4 / 0/3

Sincer, mi-e greu să cred că va rezista Dinamo, dacă ceva nu se schimbă, pentru că sunt foarte multe probleme la echipă. Nici lor nu le este ușor, nu au condiții, îmi spuneau că ba le lipsește echipament, ba apă, își fac singuri de mâncare pe acolo, e greu. Am fost și eu câteva zile la echipă și, pe de o parte, îi înțeleg. Situația e una nemaiîntâlnită la o echipă de fotbal, eu nu am mai întâlnit.

Am intrat la antrenament și nu aveam doctor. Am ieșit de la antrenament și nu mai aveam nici magaziner, nici bucătar. Am înțeles că oamenii de la Săftica pleacă pe rând. Mâncare am înțeles că nu mai primesc băieții”, a declarat Steliano Filip, potrivit digisport.ro.

Steliano Filip, acuzații incredibile

Recent, Filip a făcut acuzații incredibile la adresa conducerii lui Dinamo, care i-ar fi cerut echipamentul înapoi după retrogradare. Fundașul a depus memoriu pentru a-și primii restanțele salariale. În cele din urmă, jucătorul de 28 de ani a renunțat la lupta juridică și a plecat din „Ștefan cel Mare” fără să primească vreun leu.

Steliano Filip a dezvăluit că oficialii lui Dinamo i-au stipulat în contract o clauză inedită, care l-a scos din sărite. Clauza respectivă se referea la faptul că viitoarea echipă cu care va semna fundașul va trebui să-i vireze lui Dinamo un procent de 20% dintr-un viitor transfer.  

„Le-am arătat clauza și lui Ivanovski, și lui Matei. Erau șocați cât de penibili au fost. Păi, eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza asta, în condițiile în care tu nu ai cerut nimănui nimic? Probabil, ideea este că au vrut să «mă facă puțin», fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni”, a spus, recent, Steliano Filip pentru sursa citată anterior.

Recomandări
  • Florin Răducioiu, umilit de Răzvan Zăvăleanu
  • Florin Răducioiu a plecat de la echipă

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și