Închide meniul
EXCLUSIV

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă. Transferul momentului în fotbalul românesc

Reclamă

Publicat: 9 ianuarie 2023, 11:43

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă. Transferul momentului în fotbalul românesc

Reacţia lui Gabriel Tamaş despre scandalul pariurilor în care este implicat Cosmin Achim

Gabriel Tamaş, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă. Conform surselor Antena Sport, Tamaş a semnat în această dimineaţă contractul cu Concordia Chiajna, echipă din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Chiajna au anunţat încă de ieri că negociază transferul lui Gabi Tamaş. Fundaşul de 39 de ani era liber de contract după despărţirea cu scandal de Petrolul.

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă

Preşedintele celor de la Concordia Chiajna, Cristi Tănase, a confirmat transferul începutului de an în fotbalul românesc. Tamaş a semnat un contract valabil până în vară.

„Ne-am înțeles foarte repede. Noi ne știm de foarte multa vreme, dar una este relația personală și alta cea de la echipă. Dar Gabi a avut pretenții corecte și normale, el vrea să joace fotbal.

Normal că țintim calificarea în play-off, altfel nu-l luam pe Tamaș, dar trebuie să câștigăm trei meciuri din trei. Poate că până acum ne-a lipsit un jucător așa cum este Gabi Tamaș, atât cel de pe teren, cât și cel din vestiar”, a declarat președintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase, pentru digisport.ro.

Reclamă

Concordia Chiajna se află la 3 puncte în spatele zonei play-off-ului din liga a 2-a, cu 3 etape rămase din sezonul regulat. Ilfovenii vor da piept cu Minaur Baia Mare (deplasare), Ripensia Timișoara (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

Gabi Tamaş a plecat cu scandal de la Petrolul Ploieşti

Gabi Tamaş a plecat cu scandal de la Petrolul Ploieşti, după ce i-a înjurat pe fani într-o convorbire telefonică pe care a avut-o cu Nae Constantin. Imediat după ce înregistrarea a ajuns la urechile fanilor, Tamaş şi-a ceur scuze. A fost degeaba pentru că Petrolul a decis să îi rezilieze contractul.

Într-adevăr, am avut discuții, la o zi după meciul cu FCSB, cu antrenorul și cu președintele clubului. Încă eram foarte nervos după pierderea meciului. Era un joc foarte important pentru noi, ținând cont că era un derby al României și adversarii erau într-o situație dificilă, îmi doream foarte mult un rezultat pozitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivul meu, pe care nu am vrut să-l spun public și de care știau doar câțiva din club, era calificarea în play-off cu Petrolul. După cum știți, mie îmi place să câștig, iar când pierd mă duc acasă, câteodată plâng, câteodată sunt foarte nervos.

Suntem sportivi, câteodată mai dăm un pumn în geam, mai spargem un televizor, mai și vorbim urât, suntem oameni. Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine mă cunoaște știe că mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Țin să-mi cer scuze pentru limbajul folosit, a fost o ieșire nervoasă pe care o regret. Acele cuvinte au fost scoase din context, discuția fiind mult mai lungă.

Respect suporterii Petrolului și acest club, toată lumea știe că am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani. Îmi cer scuze încă o dată pentru această ieșire la nervi, sunt un jucător care a dat totul pentru echipă, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la această situație”, a spus, la acel moment, Gabi Tamaș pentru ziarulincomod.ro.

Recomandări
  • Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă
  • Transferul momentului în fotbalul românesc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și