Închide meniul

Gică Mihali, declaraţie surprinzătoare după retrogradarea istorică a lui Dinamo: „Avem de toate, în afară de bani”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2022, 12:44

Gică Mihali, declaraţie surprinzătoare după retrogradarea istorică a lui Dinamo: „Avem de toate, în afară de bani

Cum se apără Dinamo, după ce fanii au provocat dezastru pe stadionul Arcul de Triumf, la partida cu Sepsi

Fanii lui Dinamo, în timpul unu meci/ Hepta

Gică Mihali este antrenorul lui Dinamo, după ce echipa a retrogradat. Acesta dezvăluie că este aproape de o despărţire de club, chiar înainte de începerea pregătirilor pentru sezonul de ligă secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Mihali, fostul antrenor de la echipa sub 19 ani a lui Dinamo, este de părere că în cadrul echipei banii sunt ceea ce lipsesc, restul condiţiilor fiind îndeplinite. Totodată, antrenorul acuză şi lipsa unui preşedinte, care ar putea da un plus de speranţă fanilor.

Gică Mihali, aproape de o despărţire de Dinamo

Gică Mihali susţine că are oferte pentru a o părăsi pe Dinamo. Totodată, antrenorul susţine că situaţia din cadrul clubului nu este atât de „apocaliptică”, precum pare, iar venirea unui nou investitor ar putea să redreseze lucrurile.

”Avem de toate, în afară de bani. Restul, avem ce nu au alții în țara asta: teren, medicamentație… În afară de bani și conducere administrativă, avem tot ce ne trebuie. Nu avem un președinte. Nu pot să aștept până la infinit. Se poate ca peste o săptămână sau înainte de sezon să vină cineva care că aduce antrenorul lui. Am stat doi ani la U19 și nu m-aș mai întoarce acolo, acum. Sunt în discuții cu altcineva și nu pot aștepta”, a declarat Gică Mihali, pentru Realitatea Sportivă.

Totodată, Mihali a avut declaraţii şi î privinţa situaţiei lui Antoni Ivanov şi Jonathan Rodriguez, care încă se află la club.

Reclamă

„Nu șiu dacă Ivanov și Rodriguez vor continua, dar îmi pun o mare întrebare: Cum au putut sta aceșt băieți pe banca de rezerve. Acești doi băieți m-au uimit pur și simplu. L-am anunțat pe domnul Zăvăleanu că nu mai pot aștepta. Sunt antrenor și mă gândesc la viața mea. Nu pot aștepta la infinit. Dacă într-o săptămână nu-mi spune dacă rămân sau nu ca antrenor, eu am plecat. Dar nu vreau ca suporterii să mă acuze că am fugit la greu. Eu sunt aici și rămân, dar nu pot aștepta atât. Domnul Zăvăleanu mi-a spus că nu-mi garantează postul. Totul depinde de noul investitor și noul președinte. Mi-a promis, în schimb, că rămân la U19, doar că eu nu mai vreau asta.

La Dinamo nu este Apocalipsa, așa cum se scrie în presă. Am jucători excepționali și care se pregătesc cum rar am văzut. Dacă vine un investitor și apare scânteia speranțe, pot fi căute lucruri marețe la Dinamo”, a declarat Gică Mihali, pentru aceeaşi sursă.

Dinamo, anunț clar pentru suporteri: ”Nu mai vorbiți de faliment, avem bani pentru Liga a 2-a!”

Dinamo a făcut un anunț ferm prin care încearcă să își liniștească suporterii îngrijorați după retrogradarea istorică în Liga a 2-a. Clubul din “Ștefan cel Mare” a emis un comunicat în mediul online prin care asigură că există fonduri suficiente pentru înscrierea în sezonul viitor din eșalonul secund.

Reclamă 4 / 0/3

„Dinamo de astăzi
A trecut aproape o lună de zile de la retrogradarea în liga secundă, însă Dinamo rămâne, zi de zi, în atenţia fotbalului nostru.

Se vorbeşte şi se scrie despre Dinamo mai mult decât despre echipe de play-off.

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) şi în Liga 4 (FC), mai puţin în prima divizie.

În loc de fotbal, în faţa suporterilor noştri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB.

Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăieşte pentru acest club.

Nu mai vorbiţi de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!

Dinamo şi DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul aşteptat de suflarea alb-roşie din ţară şi din străinătate.

Reclamă

Nu vă mai jucaţi cu emoţiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărţită!

Până la performanţă suntem preocupaţi de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion.

Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.

Continuaţi să vorbiţi despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului şi despre alte subiecte hilare, dar nu uitaţi să spuneţi în toată ţara că Dinamo trăieşte!”, este mesajul postat de Dinamo pe contul oficial de Facebook.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și