Închide meniul

Gigi Becali, mesaj pentru Victor Piţurcă, după ce fostul selecţioner a anunţat că va aduce oameni cu milioane de euro la Steaua

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2023, 15:46

Reclamă
Gigi Becali, mesaj pentru Victor Piţurcă, după ce fostul selecţioner a anunţat că va aduce oameni cu milioane de euro la Steaua

Gigi Becali, mesaj pentru Victor Piţurcă, după ce fostul selecţioner a anunţat că va aduce oameni cu milioane de euro la Steaua

Colaj Gigi Becali şi Victor Piţurcă - Hepta

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Victor Piţurcă, după ce fostul selecţioner a anunţat că va aduce la CSA Steaua mai mulţi oameni de afaceri, care să investească milioane de euro, pentru ca echipa din Liga 2 să devină o forţă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB râde de planul lui Piţi şi susţine că acesta nu va găsi potenţialii afacerişti care să arunce cu banii în proiectul propus de Piţurcă.

Gigi Becali, mesaj pentru Victor Piţurcă

„Nu mă interesează ce vrea să facă Victor Piturcă. Dar, parcă totuși aș vrea să îi văd eu pe ei, că sunt șase-șapte inși, nu e treaba mea, ce vor face ei la echipă? Vor să conducă și să decidă pe banii altuia?

Piți știe bine care e Steaua adevărată, că a fost și antrenor la ea sau nu a fost? Lăcătuș știe bine care e Steaua adevărată că a fost și președinte la ea sau nu a fost? Să facă tată ce vor. Să aducă și banii lor de acasă dacă vor, dar să dea mai repede drumul la treabă.

Oricum suporterii știu care e Steaua adevărată. Să îi caute repede Piți pe ăia cu milioanele, că repede vor veni ăia să bage milioane și milioane de euro, dar să conducă alții pe banii lor, nu?

Reclamă

Eu îmi vad de treaba mea că nu mai interesează pe mine ce spune unul și altul. Suporterii știu adevărul, iar eu în Ghencea am băgat bani, și nu puțini, iar noi aducem acolo pe stadion multă lume”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua. Fostul selecționer a declarat că vrea să aducă investitori la clubul roș-albastru, însă singura condiție este ca oficialii actuali ai clubului să își dorească și ei acest fapt.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Reclamă 4 / 0/3

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și