Închide meniul

„Înseamnă că nu vor” Victor Piţurcă a răbufnit în legătură cu proiectul CSA Steaua: „N-am ajuns să vorbim cu nimeni”

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 19:19

Reclamă
„Înseamnă că nu vor Victor Piţurcă a răbufnit în legătură cu proiectul CSA Steaua: „N-am ajuns să vorbim cu nimeni

Victor Piţurcă a răbufnit în legătură cu proiectul CSA Steaua.

Victor Piţurcă, în lojă / Hepta

Victor Piţurcă a răbufnit în legătură cu proiectul CSA Steaua. Legenda clubului din Ghencea a lansat un atac dur la adresa conducerii formației militare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecționer al echipei naționale a dorit să se implice la echipa pregătită în prezent de Daniel Oprița. Totuși, acesta a spus acum de ce o posibilă implicare nu va fi posibilă.

Victor Piţurcă a răbufnit în legătură cu proiectul CSA Steaua

Fostul jucător de la Steaua București a spus că oficialii formației militare nu ar accepta o posibilă implicare a legendelor, pentru ca formația din Liga a 2-a să obțină dreptul de promovare.

Victor Pițurcă a spus că secția de fotbal a Clubului Sportiv are deja 3 ani în care nu a obținut dreptul de promovare și că nu știe cât va mai rezista formația.

„Ne-am strâns să vorbim despre ce s-ar putea face, să încercăm să ajutăm, dar eu le-am spus băieților că orice am propune, vom fi refuzați.

Reclamă

Diplomatic, frumos, elegant, dar vom fi refuzați. Cei care conduc, politicul, Ministerul Apărării, că nici nu știu cine sunt, ei trebuie să facă acest pas.

Dar dacă nu fac nimic, înseamnă că nu vor. Noi n-am ajuns să vorbim cu nimeni.

Sincer, nu știu cât vor mai rezista așa. Au trecut deja trei ani, probabil urmează și al patrulea tot în această stare. Și e păcat, fiindcă este vorba despre un brand foarte important din fotbalul românesc”, a spus Victor Pițurcă, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sondaj devastator pentru CSA Steaua! Unul din trei români ţine cu FCSB

Unul din trei români ţine cu FCSB, potrivit unui sondaj INSCOP. Fotbalul este de departe cel mai urmărit sport de către români, arată acelaşi sondaj.

Aproape 30% dintre români spun că sportul lor preferat este fotbalul, pe următoarele locuri aflându-se handbalul şi tenisul, iar 20,5% nu au un sport favorit, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Mai mult de o treime dintre cei chestionaţi indică FCSB ca fiind echipa preferată, urmată la mare distanţă de Dinamo, care are de cinci ori mai puţini suporteri, şi de Rapid.

29.6% dintre români spun că sportul lor preferat este fotbalul, 7.5% handbalul, 6.4% tenisul, 4.7%   gimnastica, 4.2% înotul, 3.8% atletismul, iar 2.4% voleiul. Patinajul este menţionat de 1.9% dintre respondenţi, baschetul de 1.5%, schi-ul de 1.2%, iar sporturile cu motor de 0.4%. 14.9% indică alte sporturi, 20.5% declară că nu au un sport favorit, iar 1% nu ştiu sau nu răspund.

Întrebaţi care este echipa lor favorită dintre echipele româneşti de fotbal care evoluează în liga de fotbal, 33.4% dintre cei chestionaţi  indică spontan FCSB (51,8% indicau Steaua Bucureşti în sondajul din 2013), 6,4% Dinamo Bucureşti (8,8% în 2013), 4.9% Rapid Bucureşti (5,6% în 2013).

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și