Închide meniul

Ionuţ Chirilă, prima reacţie după ce a fost propus salvatorul lui Dinamo: „Ar trebui să fie rezolvate câteva lucruri de bază”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 iunie 2022, 15:02

Ionuţ Chirilă, prima reacţie după ce a fost propus salvatorul lui Dinamo: „Ar trebui să fie rezolvate câteva lucruri de bază

Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo

Ionuţ Chirilă, în timpul unui meci / Hepta

Ionuţ Chirilă a avut prima reacţie după ce a fost propus drept salvatorul lui Dinamo. Dinu Gheorghe, Marius Avram şi Ciprian Marica au fost cei care s-au gândit la acesta ca la cel care să schimbe situaţia la clubul din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Hm, ar putea părea că mă bag în seamă în acest subiect, aşa că nu aş vrea să vorbesc prea multe. O fac însă pentru că mi-a fost pronunţat numele. Mulţi consideră că ştiu să ridic lucruri din nimic … Inclusiv la Academica Clinceni am convingerea că salvam echipa dacă mă ascultau şi plăteau un salariu, măcar, jucătorilor.

Ionuţ Chirilă, prima reacţie după ce a fost propus drept salvatorul lui Dinamo

La Dinamo ar trebui să fie rezolvate câteva lucruri de bază, adică acelea legate de o organigramă minimă, finanţe pentru staff, teren de antrenament si un lot de jucători. Şi cred că se poate promova din primul an.

Numai să nu se tărăgăneze lucrurile până în octombrie, noiembrie că atunci nu s-ar mai putea intra în play-off”, a declarat Ionuţ Chirilă pentru digisport.ro.

Ionuţ Chirilă, propus la Dinamo

Ionuţ Chirilă este propus la Dinamo de Dinu Gheorghe. Liber de contract după ce a fost dat afară cu scandal de la Academica Clinceni, antrenorul în vârstă de 57 de ani s-a declarat deja tentat să îi antreneze pe „câini” chiar şi în Liga 2.

Reclamă

Mihali a rezistat numai 8 zile pe banca echipei care a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani. Fostul preşedinte al lui Dinamo şi Rapid, Dinu Gheorghe, e sigur că Ionuţ Chirilă ar fi o variantă pentru postul de antrenor.

„Ionuț Chirilă ar fi poate o soluție pentru Dinamo. Pe cine să aducă? El a lucrat mereu cu jucători tineri. Își dorește să formeze o echipă. Nu sunt ironic! Poate construi un nou Dinamo, iar jucătorii, cu salarii de 600-1.000 de euro pe lună, pot fi plătiți de domnul Iuhasz, de domnul Nițu”, a declarat Dinu Gheorghe la prosport.ro.

„Ideea nu este deloc rea, iar profilul lui Chirilă se încadrează. Este un nebun frumos al fotbalului și poate demonstra că ia tineri de la 0”, l-a completat Marius Avram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ionuţ Chirilă, propus la Dinamo
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și