Închide meniul

Jucătorul făcut praf de Adrian Mititelu s-a întors la FCU Craiova: „Se va alătura echipei”!

Publicat: 7 august 2024, 19:10

Reclamă
Jucătorul făcut praf de Adrian Mititelu s-a întors la FCU Craiova: „Se va alătura echipei!

Jucătorul făcut praf de Adrian Mititelu s-a întors la FCU Craiova: "Se va alătura echipei"!

Adrian Mititelu / Profimedia Images

Jucătorul făcut praf de Adrian Mititelu s-a întors la FCU Craiova! Vlad Achim, fost căpitan al echipei, a semnat un nou contract cu echipa patronată de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci din noul sezon al Ligii a 2-a, FCU Craiova a fost învinsă, în deplasare, cu 2-0 de Reşiţa.

Jucătorul făcut praf de Adrian Mititelu s-a întors la FCU Craiova: „Se va alătura echipei”!

Vlad Achim se reîntoarce!

Deși contractul între club și Vlad Achim expirase pe 30 iunie, cele două părți au hotărât încheierea unui nou contract valabil până la data de 30 iunie 2025.

Începând de mâine, Vlad Achim se va alătura echipei”, a transmis FCU Craiova, pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Ce spunea Adrian Mititelu despre Vlad Achim!

Adrian Mititelu îl critica dur pe Vlad Achim. Mititelu îl numea „liderul nemulţumiţilor” pe Achim şi îl acuza că a creat o atmosferă conflictuală în interiorul grupului.

Jucătorii au fost nemulțumiți că antrenamentele lui Vasilică sunt prea dure. Achim e liderul nemulțumiților. El a creat această stare în echipă. El m-a convins că are dreptate. Nu mai are banderola pe mână de astăzi.

Reclamă

El nu era mulțumit de nimic. Un jucător foarte bun a reușit să mă convingă să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat, și de miercuri să fie echipa de anul trecut. A intervenit capacitatea mea de mobilizare.

Poate unora le convine să retrogradăm, pentru că astfel i-am lăsa liberi la vară. Dar eu le garantez că vor juca și în Liga 2 aici, pentru că am puterea financiară să le plătesc aceleași salarii și în Liga 2”, declara Adrian Mititelu.

Steaua a remizat cu FC Argeş, scor 0-0, în prima etapă din Liga a 2-a. FCU Craiova, învinsă cu 2-0 de Reşiţa

Echipa Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Argeş, în prima etapă din Liga II.

Duelul dintre Daniel Opriţa şi Nicolae Dică s-a terminat nedecis. Tot marţi, FC U Craiova 1948 a fost învinsă de CSM Reşiţa, scor 2-0.

Golurile au fost marcate de Lascu (2) şi Haita (6), relata news.ro.

Craiovenii au evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 12, când a fost eliminat Oltean.

Nicolae Dică s-a întors în Ghencea, pentru duelul cu Steaua! Tehnicianul care o pregătește în prezent pe FC Argeș a vorbit despre primul duel al echipei sale, din noul sezon de Liga a 2-a.

„Nick” și-a început al doilea mandat la echipa din Pitești în această vară și are ca obiectiv promovarea în Liga 1. În cariera sa de antrenor fostul internațional le-a mai pregătit pe SCM Pitești, FCSB, Mioveni, FCU Craiova și Voluntari.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

Andreea Ana, în recalificări la categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris!

20:55

US Open 2024 pune la bătaie premii record! Ce sume vor câştiga campionii de la New York

20:45

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Cambei şi Firfirică luptă pentru medalii

20:45

Polonia a eliminat SUA şi este prima finalistă la volei masculin! Slovenia, antrenată de românul Geani Creţu, s-a clasat pe 5!

20:27

Adi Popa îl avertizează pe Florin Tănase, după revenirea la FCSB: „Nea Gigi are taina asta”

20:26

Brazilienii au luat-o la rost pe Nadia Comăneci, după ce fosta mare gimnastă s-a implicat în cazul finalei de la sol!

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și