Închide meniul

Dinamo – Ripensia Timişoara 1-0. Răzvan Patriche, gol de 3 puncte! „Câinii” visează la play-off în Liga 2

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2022, 13:55

Dinamo – Ripensia Timişoara 1-0. Răzvan Patriche, gol de 3 puncte! „Câinii visează la play-off în Liga 2

Baia Mare - Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unei partide / Facebook Dinamo

Dinamo – Ripensia Timişoara, ultimul meci al zilei din Liga 2, s-a încheiat cu victoria echipei lui Ovidiu Burcă, scor 1-0. „Câinii” sunt tot mai aproape de zona play-off-ului în eşalonul secund, unde luptă pentru promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 12 în Liga 2, cu 13 puncte obţinute după 10 meciuri disputate. De cealaltă parte, Ripensia Timişoara este pe locul 18, cu 8 puncte.

Dinamo – Ripensia Timişoara 1-0

Min. 90+3: Fluier final în Dinamo – Ripensia Timişoara 1-0!

Min. 49: GOOOL Dinamo! Patriche a deschis scorul pentru „câini”.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Dinamo: Dujmovic – Moura, Patriche, Giafer, Amzăr – Larrucea, N.Roșu – A. Bani, D. Iglesias, Bodușanu – Al Pop
Rezerve: Oncescu, Bena, Dudea, Țâră, Borcea, Buhăescu, Șerban , Delciu, Ghezali
Antrenor: Ovidiu Burcă

Ripensia: Toroc, Zamfirescu, Țieranu, Gladun, Lalic, Vidrăsan, Morariu, Sofran, Zimța, D. Ciurel, Gavra
Rezerve: Brașoveanu, Macrițchii, Stoi, Călin, Mihart, Stoica, Piftor

Reclamă 4 / 0/3

Pe ce stadion va disputa Dinamo derby-ul cu FC U Craiova 1948 din Cupa României

Dinamo a anunţat ce variantă de stadion are pentru a disputa partida cu FC U Craiova 1948. „Câinii” vor rămâne la Giurgiu, pentru confruntarea cu trupa lui Adrian Mititelu.

Înaintea duelului cu oltenii, Dinamo va întâlni Ripensia Timişoara, tot pe arena celor de la Astra, în etapa a 10-a din liga secundă.

Vlad Iacob a declarat că Dinamo este aproape de a ajunge la un acord cu oficialii arenei de la Giurgiu, pentru disputarea partidei din prima etapă de Cupa României.

„Teoretic, da, la această oră nu avem certitudinea altei variante”, a declarat administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare, conform gsp.ro.

Dinamo nu are în prezent un stadion stabil pe care să-şi dispute partidele de pe teren propriu. Pe lângă stadionul din Giurgiu, „câinii” au evoluat în acest sezon atât pe arena de la Clinceni, cât şi pe cea din Chiajna. Stadionul din Ştefan cel Mare nu a reprezentat o variantă pentru oficialii formaţiei, deoarece arena, cât şi gazonul, se află într-o stare deplorabilă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și