Închide meniul

Neluț Roșu încinge derby-ul CSA Steaua – Dinamo: „Fanii noștri vor fi mai numeroși pe Ghencea!”

Sebastian Cristian Publicat: 15 aprilie 2023, 16:21

Reclamă
Neluț Roșu încinge derby-ul CSA Steaua – Dinamo: Fanii noștri vor fi mai numeroși pe Ghencea!”

Jucătorii lui Dinamo vor ca derby-ul cu FCSB să se joace în Ghencea

Jucătorii lui Dinamo, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

Neluț Roșu încinge derby-ul CSA Steaua – Dinamo. Mijlocașul echipei din Ștefan cel Mare este conștient de dificultatea partidei, dar are încredere că formația sa poate pleca cu toate punctele din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua – Dinamo se va disputa marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul din Ghencea, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Neluț Roșu încinge derby-ul CSA Steaua – Dinamo: „Fanii noștri vor fi mai numeroși pe Ghencea!”

„CSA Steaua e o echipă bună, care joacă. Va fi un spectacol pe teren. E un meci pe care îl așteptăm atât noi, cât și fanii. Vrem să fie un spectacol și noi să luăm cele 3 puncte.

Va fi o atmosferă incendiară și cred că fanii noștri vor fi mai numeroși, Au arătat ce înseamnă iubirea față de echipă. Ne-au împins de la spatele în cele mai grele momente, când nimeni nu mai credea în noi.

Va fi atmosferă frumoasă în tribune, dar mai important e să câștigăm pe teren. Obiectivul e să luăm cele 3 puncte. Jucăm la victorie în fiecare meci. Avem nevoie de puncte și trebuie să arătăm că nu degeaba am ajuns să ne batem la promovare.

Reclamă

Mulți nu ne dădeau șanse și credeau că Dinamo nu va prinde iarnă. Am arătat pe teren de ce suntem în stare. Dinamo a arătat cel mai bine de când a început play-off-ul. Cred că asta le-a dat de gândit celor de la CSA Steaua”, a spus Neluț Roșu în timpul conferinței de presă premergătoare meciului.

Adi Popa surprinde înainte de CSA Steaua – Dinamo: ”Trebuie să admitem că Dinamo e favorită”

Adi Popa a avut o declarație neașteptată înainte de CSA Steaua – Dinamo, meci ce a creat o emulație printre fanii celor două echipe. Partida e marți, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

”Câinii roșii” vin după două victorii consecutive, cu același scor, 3-0, cu Unirea Dej și Oțelul Galați. Dinamo e acum pe locul 4, cu 38 de puncte. Steaua e pe 2, în Liga 2, cu 44 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecți și să admitem că Dinamo e favorită. Am avut niște sincope, iar ei vin pe un fond bun de rezultate.

Sincer, eu nu mă așteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare. E o surpriză că au ajuns în play-off și că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul”, a spus Adi Popa, citat de digisport.ro.

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua, de pe „Ghencea”. Deși „câinii” au solicitat mai multe bilete, roș-albaștrii nu le-au satisfăcut dorința. Partida CSA Steaua – Dinamo, din play-off-ul Ligii 2, va avea loc marți, de la ora 19:00.

AS.ro a aflat că Dinamo a vândut toate cele 5.000 de bilete alocate pentru meciul cu CSA Steaua. Formația antrenată de Ovidiu Burcă a cerut 2.000 de bilete suplimentare, însă oficailii echipei gazdă au transmis faptul că „preferă să joace cu stadionul gol”, decât să le ofere mai multe bilete „câinilor”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și