Închide meniul

„Nu a băut niciun pahar!” Ilie Dumitrescu, dezvăluiri de senzaţie despre întâlnirea cu Gabi Tamaş dintr-un club

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 10:36

„Nu a băut niciun pahar! Ilie Dumitrescu, dezvăluiri de senzaţie despre întâlnirea cu Gabi Tamaş dintr-un club

Gabriel Tamaş, confesiuni tulburătoare

Gabriel Tamaş, la o petrecere / Hepta

Ilie Dumitrescu a oferit dezvăluiri de senzaţie despre momentul în care s-a întâlnit cu Gabi Tamaş într-un club. Fostul internaţional a fost uluit de faptul că fundaşul de 39 de ani nu a consumat nicio picătură de alcool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş a semnat cu Chiajna, formaţie din Liga a 2-a. Fundaşul era liber de contract, după despăţirea cu scandal de Petrolul, din toamna trecută.

Ilie Dumitrescu, dezvălurii de senzaţie despre întâlnire cu Gabi Tamaş dintr-un club

Ilie Dumitrescu a comentat transferul lui Gabi Tamaş la Chiajna. Fostul internaţional susţine că fundaşul este un jucător extrem de profesionist, care va ajuta clubul ilfovean.

Totodată, „Mister” a povestit cum s-a întâlnit cu fundaşul întâmplător într-un club. Ilie Dumitrescu a afirmat că pe parcursul întregii seri, Gabi Tamaş nu a consumat niciun pahar de alcool, la vremea respectivă evoluând pentru Hapoel Haifa, formaţie din Israel.

„Trebuie să știi să gestionezi relația cu Tamaș. Dacă este o comunicare și o relație specială cu el, eu cred că poți să scoți maximum de la el.

Reclamă

Eu zic că, la Chiajna, va ajuta foarte mult, este un lider incontestabil, o prezență în vestiar. Ăștialalți fundași sunt prea cuminți, nu au răutate. Ce vrei ză zic?

Eu m-am întâlint cu el înainte să semneze cu Voluntari. Îți dau un exemplu concret, real, trăit de mine și de Tamaș. Eram într-un club. A venit și nu a băut niciun pahar, chiar niciunul.

A venit și a stat cu mine, la masă, am vorbit, dar nu a băut niciun pic de alcool în seara aia, cu mine la masă. Juca în Israel atunci. E un tip foarte OK. E un lider, va ajuta foarte mult Chiajna”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Dan Alexa după ce a fost refuzat de Gabi Tamaş

A apărut reacţia lui Dan Alexa după ce a fost refuzat de Gabi Tamaş. Fundaşul de 39 de ani s-a antrenat cu FC Braşov, dar în cele din urmă nu a mai semnat cu ardelenii. Veteranul care era liber de contract după despărţirea de Petrolul a acceptat oferta celor de la Concordia Chiajna.

Bun prieten cu Tamaş, antrenorul galben-negrilor a recunoscut că nu a fost luat prin surprindere. Fundaşul central i-a dezvăluit ce propunere i-au făcut şefii de la Chiajna.

”Chiar nu am de ce să fiu dezamăgit că Gabi a ales să semneze cu Chiajna. Gabi s-a pregătit cu noi, este un jucător profesionist și chiar am ținut legătura cu el și în vacanță. Știu că a avut oferte și din Liga 1. Duminică seara mi-a spus că va semna cu Chiajna, iar oferta celor de la Concordia a fost una foarte bună pentru Liga a 2-a. Noi nu ne puteam permite un astfel de contract”, a spus Dan Alexa pentru liga2.prosport.ro.

Fostul internaţional român va avea un salariu uriaş la Chiajna. Fundaşul de 39 de ani va câştiga 8.000 de euro pe lună, scrie sursa citată anterior. Aceasta este o sumă uriaşă pentru nivelul Ligii a 2-a. Tamaş şi-a propus să ajute Chiajna să revină în Liga 1.

„Am avut mai multe discuții, câteva clare, câteva doar discuții. Am ales Concordia Chiajna pentru că am vrut să aleg, de când am revenit în țară am vrut să merg și eu la normalitate. Normalitatea reprezentând banii la zi, adică ceea ce se discută cu președinții sau managerii, patronii. Să-i avem și noi la zi, că de asta suntem plătiți, nu? Să jucăm fotbal și să câștigăm banii la zi ca în orice fabrică.

Am ales Concordia pentru că m-am interesat și am urmărit parcursul echipei, păcat că se chinuie de ceva timp să promoveze și nu au reușit. Aflând de la jucători și de la alți oameni din fotbal că totul este roz pe românește, adică sunt plătiți jucătorii la zi, păcat că nu au rezultate ca să promoveze”, a spus Gabriel Tamaş.

Reclamă
Recomandări
  • Ilie Dumitrescu, dezvăluiri de senzaţie despre întâlnire cu Gabi Tamaş
  • Ce l-a surprins pe fostul internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și