Închide meniul

OFICIAL | Adi Popa este OUT de la CSA Steaua. „Aici mi-am regăsit pofta de a juca fotbal!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2023, 22:06

OFICIAL | Adi Popa este OUT de la CSA Steaua. „Aici mi-am regăsit pofta de a juca fotbal!

Adi Popa, verdict clar după ce şi-a numărat trofeele câştigate cu Steaua

Adi Popa, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Adi Popa este, oficial, OUT de la CSA Steaua. „Motoreta” nu a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului şi s-a despărţit de clubul din Ghencea. Echipa din Liga 2 a făcut anunţul şi a avut un mesaj pentru mijlocaşul în vârstă de 34 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii „militarilor” i-au mulţumit lui Adi Popa pentru cele două sezoane petrecute la echipa antrenată de Daniel Opriţa. 12 goluri şi 5 pase decisive a reuşit fostul internaţional român pentru CSA Steaua.

Adi Popa este OUT de la CSA Steaua

Adi Popa a oferit şi o primă reacţie şi a ţinut să le transmită fanilor să fie alături de echipă.

Mulțumim, Adi Popa! Clubul Steaua București anunță despărțirea de mijlocașul Adrian Popa. Sosit în Ghencea în urmă cu doi ani, jucătorul în vârstă de 34 de ani a avut o contribuție importantă la rezultatele formației roș-albastre din ultimele sezoane.

Jucător cu o mare experiență, inclusiv cu meciuri în echipa națională, Adrian Popa a bifat 48 de apariții în tricoul Stelei, a marcat 12 goluri și a oferit șase pase decisive.

Reclamă

“A fost o perioadă foarte frumoasă, în care în fiecare an ne-am îndeplinit obiectivele propuse. La Steaua mi-am regăsit pofta de a juca fotbal și am avut parte de un grup minunat de colegi. Aici m-am simțit mereu ca acasă, dar viața merge înainte. Suporterii să rămână alături de echipă în număr cât mai mare și să o susțină tot timpul”, a declarat Adi Popa pentru pagina de Facebook a Clubului Steaua București.

Pentru toate realizările în tricoul roș-albastru, Clubul Steaua București îi mulțumește și îi transmite mult success mai departe. MULȚUMIM, ADI POPA!„, a fost anunţul oficial făcut de Steaua Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook.

Mijlocașul a ajuns în lotul celor de la CSA Steaua în luna septembrie a anului 2021, de la Academica Clinceni. În cariera sa, Popa a mai jucat pentru: CS Buftea, Poli Timișoara, Gloria Buzău, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al-Taawoun, Ludogorets, FC Voluntari și Academica Clinceni. În prezent, este cotat la 200.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă plecările de la formația din Ghencea continuă, echipa lui Daniel Oprița a anunțat recent transferul a 4 fotbaliști. Este vorba despre Adrian Frânculescu, David Mafrei, Alexandru Boiciuc și Mario Topuzov.

Un fost jucător de la FCSB, prezent la reunirea lui CSA Steaua

CSA Steaua s-a reunit într-o formulă nouă. După ce a anunţat că s-a despărţit la 16 jucători, gruparea din Ghencea a făcut şi primele transferuri. Un fost jucător de la FCSB a fost convins de Daniel Opriţa să vină să se lupte pentru promovarea în Liga 1.

Alexandru Buziuc, jucător care a îmbrăcat în trecut tricoul echipei lui Gigi Becali, este una dintre achiziţiile făcute de CSA Steaua. Acesta a semnat cu „militarii” după ce a retrogradat cu CS Mioveni. Mihai Dobrescu, Adrian Frânculescu şi Ionuţ Pop sunt alţi jucători care au bătut palma cu Opriţa.

(Reporter: Cum aţi reuşit să îi ademeniţi pe jucători? Anul trecut mulţi au fost ademeniţi cu promovarea, anul acesta cum a fost?) Anul ăsta cu numele, cu Steaua, tot aşa… cu promovarea, cu încercarea, vedem! Important e că au venit. Doar că au fost alţii pe care nu am reuşit să-i fac să vină. Nici banii pe care i-au cerut nu am putut să îi dăm. La momentul ăsta, ăştia suntem. Mai sunt discuţii, mai sunt încă 3-4 jucători cu care ne-am înţeles şi o să vină

Anul acesta, fiind şi an electoral, la preţurile jucătorilor se anunţă un… cine poate, să se bată să aducă aceşti jucători. În momentul ăsta, Steaua nu se poate bate. Să aducem jucători şi să ne batem cu echipele care am înţeles că transferă jucătorii cu care am discutat eu„, a declarat Daniel Opriţa la reunirea echipei.

David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoş Gheorghe, Ştefan Bodişteanu, Alexandru Sima, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan şi Doru Calestru sunt jucătorii la care a renunţat CSA Steaua.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și