Închide meniul

Ovidiu Burcă respiră uşurat după Concordia Chiajna – Dinamo 0-1: „Luăm o gură de oxigen importantă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2022, 13:18

Ovidiu Burcă respiră uşurat după Concordia Chiajna – Dinamo 0-1: „Luăm o gură de oxigen importantă

Dinamo, explicaţii halucinante după Dinamo - Viitorul Pandurii 2-0

Ovidiu Burcă/ Facebook Dinamo Bucureşti

Ovidiu Burcă a oferit primele declaraţii, după Concordia Chiajna – Dinamo 0-1. Antrenorul „câinilor” s-a declarat fericit de rezultatul obţinut de echipa sa, după o serie nefastă de trei înfrângeri consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut a doua victorie din Liga a 2-a. Trupa din Ştefan cel Mare a urcat pe 12 în clasament, după succesul din această dimineaţă de pe terenul celor de la Chiajna. Golul victoriei a fost marcat de Dani Iglesias, în minutul 72.

Ovidiu Burcă, descătuşat după Concordia Chiajna – Dinamo 0-1

Ovidiu Burcă are încredere că jucătorii vor căpăta încredere, odată cu succesul de la Chiajna. Antrenorul „câinilor” a dezvăluit că suporterii au pus presiune pe echipă, în ciuda perioadei dificile pe care o traversează clubul.

„E o victorie venită după o perioadă în care am suferit. Suporterii nu ştiu dacă au înţeles, dar nimic nu se poate construi peste noapte. E nevoie de timp, de unitate. O echipă înseamnă altceva, nu doar un joc câştigat. Astăzi am câştigat o stare de spirit. Pe lângă asta, cred că a început şi jocul să arate mai bine, jucătorii înţeleg unele lucruri.

Luăm o gură de oxigen importantă. Când începi sa pierzi, jucătorii îşi pierd şi ei încrederea. Cel mai greu a fost să menţin aceeaşi linie, în momente de criză ai tendinţa să schimbi direcţia. La pauza i-am certat, dar curajul vine odată cu o serie de victorii. Suntem pe drumul cel bun, nu sunt un antrenor de rezultat. E un moment foarte greu pentru club, dar e şi un moment de regenerare, lucrurile trebuie construite diferit. Am fost calm, chiar dacă am pierdut trei meciuri”, a declarat Ovidiu Burcă, al Digi Sport, după Chiajna – Dinamo 0-1.

Reclamă

Când se joacă Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0” din Liga a 2-a

S-a stabilit când se joacă Dinamo – CSA Steaua, derby-ul de „gradul 0” din Liga a 2-a. Clubul din Ghencea a anunțat că duelul „de foc” cu marea rivală se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30.

Momentan nu se știe pe ce stadion se va juca derby-ul dintre „câini” și „militari”. Dinamo, echipa gazdă, va avea de ales între Arena Națională și Arcul de Triumf, ținând cont că arena tradițională, din „Ștefan cel Mare”, va fi demolată în această toamnă.

Fanii dinamoviști și steliști așteaptă cu sufletul la gură partida din etapa a 6-a din Liga a 2-a. Astăzi, CSA a anunțat ziua și ora la care se va disputa derby-ul.

Reclamă 4 / 0/3

„Marele derby al României va avea loc vineri! Propunerea deținătorilor de drepturi pentru disputarea partidei Dinamo – Steaua este vineri, 9 septembrie. Ora 21:30”, a anunțat CSA

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și