Închide meniul

Ovidiu Burcă ţine capul sus după Dinamo – CSA Steaua 1-2: „Suporterii s-au săturat, dar conducerea ştie care este planul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 0:26

Ovidiu Burcă ţine capul sus după Dinamo – CSA Steaua 1-2: „Suporterii s-au săturat, dar conducerea ştie care este planul!

Dinamo - FC U Craiova 1948

Ovidiu Burcă, la un antrenament al lui Dinamo / Hepta

Ovidiu Burcă ţine capul sus după Dinamo – CSA Steaua 1-2. Antrenorul „câinilor” nu are de gând să plece de la gruparea roş-albă, care a ajuns pe locul 12 în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt un pic trist. Am făcut un meci foarte bun. L-am controlat 90%, dar nu l-am câştigat. Au fost două momente de neatenţie. Rămân cu impresia unui joc bun, controlat.

Ovidiu Burcă ţine capul sus după Dinamo – CSA Steaua 1-2

Jucătorii cu experienţă trebuie să ia jocul în mână. Astea sunt momentele în care jucătorii cu mai multă maturitate trebuie să intervină. Lucrurile astea nu le poţi controla peste noapte. Asta e situaţia. Suporterii s-au săturat să vadă Dinamo în situaţia asta.

Eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ. Trebuie să ne focusăm pe problemele care ne privesc pe noi. Din punct de vedere al jocului, am arătat un joc consistent. Nu iau în calcul să plec. Toată lumea a văzut progresul. Victoriile vin când se lucrează bine. Am luat jucătorii pe care i-am găsit în piaţă. Ne-am refuzat tot felul de jucători. Eu nu m-am plâns. Conducerea ştie care este planul!”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

Răzvan Patriche: „Fanii ne-au cerut tricourile și i le-am dat!

„După ce am marcat, a fost o fază fixă, am înscris repede, dar ei ne-au prins pe contră. Ei au avut două ocazii și două goluri. Noi cu ocaziile, ei cu golurile. E tipic lui Dinamo. Am controlat jocul, am avut posesie, dar, din păcate, fotbalul e pe goluri. Când se greșeste trebuie să recuperăm, avem mult de muncă.

Reclamă

Fanii ne-au cerut tricourile și i le-am dat. E greu, atât timp cât nu adunăm puncte e foarte greu. Nu știu ce să facem, trebuie să aducem puncte. În momentul de fața, avem nevoie de puncte, suntem departe de play-off, de promovare. Atmosfera a fost superbă ca întotdeauna”, a spus şi Răzvan Patriche.

Coregrafii superbe la derby-ul din Liga 2

Ultrașii au pregătit coregrafii superbe la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Fanii au afișat mesaje speciale pentru cel mai așteptat meci din Liga 2.

Fanii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii din Ghencea cu următorul mesaj: „Care derby? Nu vă mai alintați! Voi Steaua nu reprezentați!”

Reclamă 4 / 0/3

Peluza Sud a venit cu replica: „După atâtea derby-uri inventate, vă trezim la realitate!”

S-a intervenit cu gaze lacrimogene pe Arena Națională

Cu 40 de minute înainte de startul meciului, mai mulți suporteri de la Dinamo și CSA Steaua s-au încăierat într-un sector al stadionului. Fanii au rupte scaune și au aruncat cu torțe.

A fost nevoie de o intervenție dură din partea jandarmilor ca spiritele să se calmeze. Forțele de ordine au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene.

Scandal a fost și la pauza meciului. Peluza Sud Steaua i-a atacat pe jandarmi cu tomberoane și scaune! Forțele de ordine au intervenit tot cu gaze lacrimogene.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și