Închide meniul

Ovidiu Haţegan a condus din nou de la centru o partidă oficială, după mai bine de un an! Reacţia arădeanului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2023, 12:18

Ovidiu Haţegan a condus din nou de la centru o partidă oficială, după mai bine de un an! Reacţia arădeanului

Ovidiu Haţegan a condus din nou de la centru o partidă oficială

Ovidiu Haţegan, la centru într-un meci / Hepta

Ovidiu Haţegan a condus din nou de la centru o partidă oficială. În vârstă de 42 de ani, arădeanul a fost extrem de entuziasmat să arbitreze din nou un meci oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Haţegan a arbitrat, recent, şi meciul demonstrativ de la „Gala Mihai Neşu”.

Ovidiu Haţegan a condus din nou de la centru o partidă oficială!

După revenirea de la demonstrativ, Ovidiu Haţegan a condus de la centru şi meciul Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara 0-2, din turul barajului de promovare în Liga a 2-a.

Mă simt excelent!”, le-a mărturisit Haţegan colegilor săi arbitri în vestiar, după meci, potrivit gsp.ro.

Voi reveni pe teren atunci când trebuie. Nu vreau să forțez lucrurile”, declara Ovidiu Haţegan în urmă cu o lună, după ce arbitrase demonstrativul de la „Gala Mihai Neşu”.

Reclamă

Ovidiu Haţegan a suferit un infarct la sfârşitul lunii martie 2022. Problemele de sănătate l-au făcut pe arbitrul român să rateze prezenţa la Campionatul Mondial.

După ce a fost operat la inimă, Ovidiu Haţegan s-a aflat în camera VAR la meciurile din Liga 1.

Ultimul meci oficial al lui Ovidiu Haţegan a fost pe 17 martie 2022, în Europa League, la partida dintre Olympique Lyon şi FC Porto.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Haţegan: „Nu vreau să mă grăbesc”

Ovidiu Haţegan era dornic să arbitreze din nou, dar preciza că nu va face niciun pas imprudent.

Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, declara luna trecută Ovidiu Haţegan, după ce a condus de la centru demonstrativul de la „Gala Mihai Neşu”.

Ce spunea Kyros Vassaras despre Ovidiu Haţegan

Kyros Vassaras se declara bucuros, în luna ianuarie a acestui an, de faptul că l-a văzut din nou la teste pe Ovidiu Haţegan. Şeful arbitrilor dezvăluia că centralul român de 42 de ani putea fi din nou pe teren în luna martie, dacă procesul de recuperare va decurge cum trebuie.

Ovidiu Haţegan a trecut printr-o perioadă dificilă, acum lucrurile sunt mai bine pentru el, poate îl vom vedea din nou pe teren. Cel mai important e ce face Haţegan pentru el, ceea ce e fantastic, munceşte. Am fost foarte încântat să-l văd din nou la ultima adunare pe terenul de joc, încercând să facă faţă testelor fizice.

Face parte dintr-un program, conform acelui program sperăm ca la mijlocul lui martie poate fi 100% pregătit. În acest moment, Ovidiu poate să câştige şi să se întoarcă”, a declarat Kyros Vassaras, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ce spunea Ovidiu Haţegan după testele medicale

După ce am trecut prin ce am trecut, îmi doresc să fiu sănătos. Ăsta e scopul principal și vreau să mă bucur de fiecare moment pe care îl trăiesc. A fost o perioadă altfel, să spun, pentru că am avut vacanță cum nu am avut toată viața, forțată, dar mi-a prins și bine, am stat mult mai mult cu familia, m-am bucurat de alte lucruri pe care le-am pierdut în acești ani în care am călătorit foarte mult.

Reclamă

În momentul de față, sunt foarte bine. Testele medicale sunt chiar peste așteptările mele și ale medicilor, dar o iau încetișor. De asta am și venit astăzi, am dat doar o parte din teste, am vrut din nou să fiu alături de colegi, un sentiment extrem de plăcut. Chiar de dimineață, înainte să vin, mi-am luat ghetele pe care nu le-am mai încălțat de nouă luni și ceva. E prima dată de când am avut ultimul meci. M-am bucurat, sincer.

După ce am ieșit din sala de operație, mi-am setat anumite lucruri. Unul dintre ele: să mă bucur de fiecare moment al vieții mele. Nu am nicio teamă, indiferent ce se întâmplă, pentru că din acest moment, fiecare zi e un bonus pentru mine. Dorința mea este să mă reîntorc pe teren. Asta o să vedem dacă se va mai realiza sau nu. Deocamdată, sunt în grafic, testele au fost bune. O să văd când reîncep meciurile, cum o să reziste corpul meu, inima mea. În prima jumătate a lunii martie, trebuie să mai fac nişte controale amănunţite.

În mod normal, da (n.r. – dacă poate reveni pe teren la final de sezon), dacă totul merge ok, dar aici Dumnezeu o să hotărască și o să vedem. Nu vreau să mă întorc doar de dragul de a mă întoarce. Vreau să mă întorc la cel mai înalt nivel. Dacă nu o să pot face acest lucru, evident că nu o să o fac doar de dragul de a fi pe teren”, a spus Ovidiu Haţegan după testele medicale.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și