Închide meniul

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Ahmed Bani a numit-o „clonă” pe CSA Steaua

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 8:30

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Ahmed Bani a numit-o „clonă pe CSA Steaua

Marius Lăcătuş, reacţie după declaraţiile lui Ahmed Bani

Profimedia

  • Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Ahmed Bani a numit-o „clonă” pe CSA Steaua
  • Jucătorul celor de la Dinamo a avut un discurs vehement la adresa rivalei

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Ahmed Bani a numit-o „clonă” pe CSA Steaua. Jucătorul celor de la Dinamo a avut un discurs vehement la adresa rivalei din Ghencea în timpul interviului după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş a spus că nu i se pare normal ca un jucător să facă astfel de declaraţii. Legenda Stelei a lansat şi o ironie fină la adresa lui Bani.

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Ahmed Bani a numit-o „clonă” pe CSA Steaua

„Ce să fac acum? Să comentez declarația unui jucător care d-abia a deschis ochii în fotbal? Mi se pare nelalocul lui ceea ce declară. El trebuie să își vadă de jocul lui, de echipa lui.

Reclamă

Nu știu ce discuție a avut cu un jucător de la Steaua, dar când pronunți numele Steaua trebuie să te gândești la rezultatele obținute de acest club, de această echipă„, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Ahmed Bani, reacţie furibundă după Dinamo – CSA Steaua 3-0

Ahmed Bani a avut o reacţie furibundă, după ce Dinamo a învins-o categoric pe CSA Steaua, scor 3-0. Mijlocaşul „câinilor” a răbufnit, şi a fost într-un dialog aprins cu Cristian Balgiu, atacantul rivalilor roş-albaştri.

Reclamă

Dinamo a egalat-o pe Oţelul, după victoria cu cei de la CSA Steaua. „Câinii” speră la promovarea directă, cu o etapă înainte de finalul sezonului din Liga a 2-a. La interviurile de după meci, Ahmed Bani s-a arătat extrem de fericit de victoria obţinută de echipa sa. În timpul declaraţiilor sale, pe lângă acesta a trecut Cristian Balgiu, iar mijlocaşul lui Ovidiu Burcă a avut o replică acidă pentru rivalul său: „CSA Steaua este o clonă! Doar în Liga a 2-a jucaţi!”, a răbufnit Bani.

„Mister e alături de noi. Dinamo joacă un fotbal şampanie, ce pot să zic mai mult. N-am ce să mai spun, Balgiule. CSA e o clonă! Rămâne toată viaţa în Liga a 2-a. E o clonă! Pentru mine este o clonă, nu e Steaua! Ei să-și vadă de ale lor, că nu au drept de promovare.(n.r. momentul în care a purtat un scurt dialog cu Balgiu).

Mă bucur că am marcat. La ce fotbal am prestat în prima repriză, eram sigur că vom marca. E o rivală, dar mai mică. Normal e să te bucuri după o victorie, nu facem nici nuntă, e doar o bucurie de moment, mâine o luăm de la capăt.

Reclamă 4 / 0/3

Vom juca şi meciul de la Iaşi şi sperăm ca şi Oţelul să facă meciuri mai puţin bune”, a declarat Ahmed Bani, pentru digisport.ro.

Şi Deniz Giafer a oferit declaraţii, după victoria lui Dinamo cu CSA Steaua! Fundaşul a fost extrem de bucuros de victoria obţinută de echipa sa, şi este cu gândul la duelul cu Iaşi.

„Am cântat de toate. Suntem foarte fericiţi şi încercăm să ne bucurăm cât mai puţin, după care să ne concentrăm pe ultimul meci de la Iaşi.

Cred că este destul de aproape promovarea. Nu este chiar în mâna în mâna noastră, dar mergem la Iaşi să câştigăm. Presiune este, trebuie toţi să ne obişnuim cu presiunea. Aşa este la un club atât de mare cum este Dinamo”, a declarat şi Giafer.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
"A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?" Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor
Fotbal intern • 14 apr., 10:53
„A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!”
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua
Liga 2 • 11 apr., 17:37
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua: „Nici nu ştiu cine sunt cei de acolo. Nu am cu cine să vorbesc”
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea
Liga 1 • 11 apr., 15:13
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea! FCSB încearcă o revenire incredibilă pe stadionul „Steaua”
Bărbatul celebru din România care a aflat că fiul pe care l-a crescut nu era al lui!
Diverse • 10 apr., 12:13
FOTO
Bărbatul celebru din România care a aflat că fiul pe care l-a crescut nu era al lui! Ce reacţie a avut după şocul vieţii
„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea
Liga 1 • 6 apr., 17:47
„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea