Închide meniul

Unirea Dej – Dinamo 0-3! Victorie categorică reuşită de „câini”! Trupa lui Ovidiu Burcă a urcat pe locul 4

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 17:50

Unirea Dej – Dinamo 0-3! Victorie categorică reuşită de „câini! Trupa lui Ovidiu Burcă a urcat pe locul 4

Unirea Dej - Dinamo, LIVE SCORE de la 16:00

Foto: Hepta

Unirea Dej – Dinamo 0-3! Meciul din etapa a doua din play-off-ul Ligii a 2-a, a fost în format live score, pe AS.ro. „Câinii” au reuşit o victorie categorică, graţie căreia au urcat pe locul 4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larrucea a deschis scorul pentru Dinamo, în minutul 27. Ulterior, la doar patru minute distanţă, Iglesias a maj9orat diferenţa pentru „câini”. Larrucea a reuşit „dubla” în minutul 77, şi a stabilit astfel scorul final al partidei.

Unirea Dej – Dinamo 0-3

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

  1. Poli Iaşi 44 p.
  2. CSA Steaa 43p.
  3. Oţelul 39 p.
  4. Dinamo 35 p.
  5. Buzău 33 p.
  6. Unirea Dej 32 p.

Final! Unirea Dej – Dinamo 0-3! Victorie mare pentru „câini” în lupta pentru promovare!

Min. 78: Unirea Dej – Dinamo 0-3! Dani Iglesias a reuşit „dubla”! Spaniolul a înscris printr-un şut superb, de la marginea careului.

Reclamă

Min. 31: Unirea Dej – Dinamo 0-2! Dani Iglesias a majorat diferenţa pentru „câinir”!

Min. 27: Unirea Dej – Dinamo 0-1! Larrucea a deschis scorul pentru trupa lui Ovidiu Burcă!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Unirea Dej: Răilean – D. Maftei, Pop, Buta, Gîț – Cătinean, Ad. Pop, Militaru – Blaj, Al. Pop, Cocian
Rezerve: Chindriș, Burdeț, Roș, Chira, Matiș, A. Pop, Bogdan, Călugăr, Fulga
Antrenor: Dragoș Militaru

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – G. Larrucea, Iglesias, N. Roșu, I. Roșu – Bani, Ghezali
Rezerve: Dujmovic, Bena, Țîră, D. Irimia, Borcea, A. Irimia, Șerban, Pop, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Dinamo are șanse mari să ocupe cel puțin un loc de baraj în actualul play-off din Liga 2. CSA Steaua nu are drept de promovare, astfel că, foarte probabil, și locul 5 din Liga 2 va juca barajul de promovare în Liga 1.

Ovidiu Burcă vrea să promoveze cu Dinamo, după ce a reușit să califice echipa în play-off: „Am convingerea asta!”

Ovidiu Burcă vrea să promoveze cu Dinamo. Tehnicianul „câinilor” a declarat că, pentru el, calificarea în play-off a fost un lucru extrem de greu de realizat, însă odată îndeplinit, se gândește la următorul obiectiv, și anume acela de a promova. De asemenea, Burcă a mărturisit că nu s-a gândit să plece de la echipă, nici dacă nu ar fi prins play-off-ul.

Dinamo a debutat cu un egal în play-off-ul Ligii a 2-a, cu Buzău, scor 1-1. „Câinii” se vor duela cu Unirea Dej, în următoarea etapă.

„Niciodată nu m-am gândit să plec de la Dinamo și întotdeauna am fost foarte liniștit. Deși se terminase meciul cu Poli Timișoara, aveam o liniște și nu știam de ce! Dacă luăm în calcul absolut tot, cel mai greu lucru de realizat a fost să intrăm în play-off.

A fost un sentiment de împlinire! Știam că este un obiectiv esențial pentru viitorul nostru. Nimic nu este întâmplător și am foarte multe semne care mă conduc la ideea că vom promova anul acesta. Eu am convingerea asta și încerc să le-o transmit și băieților mei.

Reclamă

Deși lucrurile nu mergeau la început așa cum ne doream, aveam liniștea că putem realiza această promovare. Lucrurile sunt puțin mai așezate, chiar dacă am luat doar un punct cu Buzău. În play-off, orice punct este câștigat”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și