Închide meniul

Valeriu Răchită, incident cu fanii CSA Steaua! Cum a reacţionat antrenorul când a auzit înjurăturile: „Le-am bătut obrazul”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2023, 12:00

Valeriu Răchită, incident cu fanii CSA Steaua! Cum a reacţionat antrenorul când a auzit înjurăturile: „Le-am bătut obrazul

Valeriu Răchită, incident cu fanii CSA Steaua!

Valeriu Răchită pe bancă / Hepta

Valeriu Răchită a comentat un incident avut cu fanii CSA Steaua. Fostul jucător al Stelei a povestit că a participat la un meci demonstrativ pe Arena din Ghencea, iar la final membrii Peluzei Sud au înjurat Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Răchită susţine şi el că FCSB este continuatoarea echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Valeriu Răchită, incident cu fanii CSA Steaua: „Le-am bătut obrazul”

Răchită are câștigate campionate câți ani au ei de existență. Vă spun eu că dacă Răchită merge acolo pe stadion, îl înjură”, a spus Gigi Mustață la fanatik.ro.

Am fost anul trecut la stadion, a fost acel meci în care au jucat legendele Stelei și am avut un incident cu cei de la Peluza Sud. M-am dus la finalul meciului să îi salut și au cântat-o pe aia cu ’Nu contează scorul, nu știu cum lui Petrolul’. Eu le-am bătut obrazul și am plecat de-acolo”, a răspuns Vivi Răchită.

Știi ce am pățit când am ajuns la Ploiești? Am fost declarat persona non-grata de către Peluza 1 Ilie Oană. Că ce am căutat eu îmbrăcat în tricoul Stelei.

Reclamă

Bineînțeles că le-am răspuns și lor, că nu mă pun pe mine să fac ce vor ei. Doar pentru că am mers la un meci de aniversare a unui club la care am jucat timp de șapte ani.

Am spus mereu, din punct de vedere sportiv FCSB e adevărata Steaua, pentru că eu am jucat la toate cele trei Stele. Eu nu îmi aduc aminte ca această echipă să se fi retras din campionat.

Că s-a schimbat ceva, nu știu, dar nu am cum să nu spun adevărul”, a mai declarat Vivi Răchită pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Răchită, pregătit să ia o decizie radicală: ”Dacă ia FCSB titlul cu Gigi Becali, eu îmi ard licența PRO, în centru la Universitate”

Valeriu Răchită e pregătit să ia o decizie radicală. Fostul jucător al Stelei a anunțat că îi va da foc licenței de antrenor PRO, dacă FCSB va lua titlul în acest sezon, cu Gigi Becali la cârmă.

Patronul roș-albaștrilor nu s-a mai ascuns și a spus în mai multe rânduri că el ia toate deciziile importante de la echipă, de la primul 11, la schimbările din timpul meciurilor.

În acest context, FCSB a ajuns la doar trei puncte de Farul lui Hagi, cu patru meciuri rămase de disputat. Roș-albaștrii au nevoie de patru victorii, dar și de un pas greșit al dobrogenilor pentru a pune mâna pe trofeu. În acest caz, Răchită și-ar da loc licenței PRO.

Dacă ia FCSB titlul cu Gigi Becali, eu îmi ard licența PRO. Mă duc în centru la Universitate, am făcut Licența Pro degeaba și o ard decât să o dau la altul sau să o închiriez. E urât să o arzi, mă duc și o predau la Școala de Antrenori că nu mai am ce să fac cu ea, nu mai am nevoie.

Să vedem că e un act oficial din partea Federației, să nu mă… O să vorbesc cu prietenul meu Mihai Stoichiță, care este directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, și o să-l întreb pentru ce mai avem licențe, pentru ce mai fac licențe de antrenor dacă a câștigat campionatul românesc o echipă care are antrenor în sufragerie.

Așa, stai acasă, ai și două-trei monitoare, dai telefon și faci prin telefon și echipa, și tot. Facem live când îmi ard cardul de licență”, declara Valeriu Răchită, pentru sursa citată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și