Închide meniul

Veste bună pentru Dinamo! Noul plan de reorganizare al clubului a fost aprobat! Anunțul lui Vlad Iacob

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 10:54

Veste bună pentru Dinamo! Noul plan de reorganizare al clubului a fost aprobat! Anunțul lui Vlad Iacob

Dinamo a primit o veste bună, după ce planul de reorganizare a fost aprobat

Jucătorii lui Dinamo, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo a primit o veste bună, după ce noul plan de reorganizare al clubului a fost aprobat. Chiar în ziua duelului vital cu Oțelul, oficialii clubului din Ștefan cel Mare au întocmit un nou plan de organizare, prin care speră să redreseze situația financiară a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost cumpărată în acest an de firma Red&White, reprezentată de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Veste bună pentru Dinamo! Noul plan de reorganizare al clubului a fost aprobat

Noul plan de reorganizare a fost votat de Adunarea Creditală astăzi, anunță gsp.ro, și urmează ca Tribunalul să ia decizia finală. Planul a fost depus inițial la Tribunal încă de luna trecută, de pe 16 martie, și încă nu se știe când va avea loc procesul.

Noul plan de reorganizare al lui Dinamo presupune tăierea a o bună parte din datoriile clubului, în valoare de 5 milioane de euro, datorii către creditorii din categoria „chirigrafari”. În acest context, oficialii clubului din Ștefan cel Mare vor mai avea datorii de plătit în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro, ce reprezintă creanțe salariale și bugetare.

După ce noul plan de reorganizare a fost votat, Vlad Iacob a oferit prima reacție. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare susține că se așteaptă acum și unda verde din partea Tribunalului.

Reclamă

Planul de reorganizare modificat a trecut. Este bine. S-a votat foarte mult prin corespondență. Acum, așteptăm să fie un vot favorabil și din partea judecătorului sindic. Avem speranțe”, a declarat Vlad Iacob, pentru sursa citată mai sus.

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo. Fostul şef din Ştefan cel Mare a declarat că echipa sa de suflet va redeveni o forţă în Liga 1, atunci când va avea un stadion modern. De asemenea, Borcea a mai transmis un mesaj clar şi despre derby-ul pe care „câinii” îl vor avea cu CSA Steaua, în Liga a 2-a.

Cristi Borcea a vorbit despre dragostea sa faţă de Dinamo, care a depăşit orice barieră. De asemenea, fostul patron al „câinilor” este de părere că trebuie să existe o singură echipă cu numele Dinamo, şi astfel un pas spre normalitate ar fi ca cele trei formaţii deja existente cu acest nume să se unească.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru asta am ajuns şi la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor…tot Dinamo.

Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal. (N.r. despre posibilitatea ca fiul să investească la Dinamo) Nu îl voi lăsa. Poate peste trei, patru ani îmi spune: ‘Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine…’ nu am ce să-i spun atunci.

(N.r. Trei echipe poartă numele de Dinamo) Primul lucru care trebuie făcut…să fie un singur Dinamo. În momentul în care vor începe lucrările la stadion, nu cred că vreo echipă va putea să ţină pasul cu Dinamo!”, a declarat Cristi Borcea, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și