Închide meniul

Veste-şoc pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB: „E adevărat! Mă opresc aici”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 17:59

Veste-şoc pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB: „E adevărat! Mă opresc aici

Nicolae Badea se retrage din programul DDB. Veste-şoc pentru Dinamo

Nicolae Badea, în timpul unui eveniment / Hepta

Fanii lui Dinamo au primit vestea că Nicolae Badea îşi va retrage sprijinul financiar oferit programului DDB. „Câinii” au fost astfel luaţi prin surprindere, în condiţiile în care omul de afaceri a ajutat constant echipa din punct de vedere financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda faptului că şi-a retras sprijinul pentru formaţia din liga secundă, Nicolae Badea continuă să se afle în fruntea echipe in Liga a 4-a, ACS FC Dinamo. Trupa pregătită de Andrei Crsitea se află pe primul loc, după patru runde scurse.

Veste-şoc pentru Dinamo. Nicolae Badea se retrage din programul DDB

Nicolae Badea a avut încredere în progarmul DDB încă de la început, fiind unul dintre primii participanţi. Omul de afaceri cotiza ca membru VIP, plătind suma anuală de aproape 2000 de euro. Pe lângă acest fapt, Badea a achiziţionat un număr impresionant de bilete pe perioada pandemiei, dând un suflu clubului care traversează în continuare momente dificile.

Nicolae Badea a comentat decizia de a se retrage, fiind convins că locul său va fi luat repede de un alt dinamovist dispus să ajute clubul. Acesta a dat de înţeles, totodată, că unele decizii ale fanilor l-au dezamăgit.

„Da, e adevărat, mă retrag din Programul DDB ! Sunt sigur că vor veni în locul meu alți dinamoviști care să construiască un viitor mai bun acestei grupări. Eu mă opresc aici!

Reclamă

Am achitat în avans cotizația VIP pe tot anul, sper să le folosească mica mea contribuție. Programul DDB a avut multe momente când merită aplauze, dar și acțiuni mai puțin inspirate… Le urez mult succes!”, a declarat Nicolae Badea, pentru Fanatik.

Nicolae Badea deţine un procent din acţiunile clubului, şi anume aproximativ 7%. Pachetul majoritar, de puţin peste 70%, este deţinut de firma omului de afaceri, Dorin Şerdean. Alte 20% sunt deţinute de programul susţinut de fani, DDB.

Gură de oxigen pentru Dinamo! În conturile „câinilor” au intrat sute de mii de euro

Gură de oxigen pentru Dinamo. Gruparea din Ştefan cel Mare a primit sute de mii de euro din urma transferului lui Deian Sorescu la Rakow.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo trebuie să încaseze 800.000 de euro în urma transferului lui Sorescu. De asemenea, echipa lui Ovidiu Burcă deţine şi un procent de 20% din următorul transfer al internaţionalului român.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a dezvăluit că Dinamo primeşte un mare ajutor financiar. „Câinii” au primit o parte din banii cuveniţi în urma transferului, astfel că apele s-au liniştit, cel puţin pentru o perioadă, la echipă.

„Am primit o tranșă pentru Sorescu și avem banii pentru a merge mai departe și să găsim investitorul care să satisfacă exigențele noastre, ale creditorilor, ale acționarilor”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit realitateasportiva.net.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa „alb-roşie”, în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României. A marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și