Închide meniul

„Ziua dreptăţii!”. Fanii din DDB anunţă că au câştigat „războiul” cu Nicolae Badea şi Dorin Şerdean: „Şi-au dorit falimentul lui Dinamo”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 11:40

„Ziua dreptăţii!. Fanii din DDB anunţă că au câştigat „războiul cu Nicolae Badea şi Dorin Şerdean: „Şi-au dorit falimentul lui Dinamo

Fanii din DDB îşi proclamă victoria. Anunţă că au câştigat "războiul" cu Nicolae Badea şi Dorin Şerdean

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimedia

Fanii din DDB exultă după ultima decizie a instanţei! Ultraşii lui Dinamo au transmis că au câştigat „războiul” cu Nicolae Badea şi Dorin Şerdean. Tribunalul Bucureşti a respins contestanţiile formulate de ACSFC Dinamo şi Dorin Şerdean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tabelul definitiv al creanţelor s-au luat în calcul sumele uriaşe plătite de suporteri, astfel că Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan poate acum deveni acţionar majoritar, cu 99.17%. Noul plan de reaorganizare va fi analizat de judecătorul sindic pe 21 noiembrie.

Fanii din DDB îşi proclamă victoria. Anunţă că au câştigat „războiul” cu Nicolae Badea şi Dorin Şerdean

ZIUA DREPTĂȚII. Instanța a respins contestațiile formulate de cuplul Badea-Șerdean! Aceștia cereau ca sumele prin care suporterii au ținut Dinamo în viață în ultimii ani, să nu fie recunoscute drept creanțe, în noul plan de reorganizare.

Dincolo de victoria obținută de suporteri, alături de administratorul judiciar, RTZ&Partners, mai există un mare câștig al acestor demersuri: TOATĂ LUMEA ȘTIE ACUM CINE SUNT CEI CARE AU DORIT FALIMENTUL LUI DINAMO!

Practic, avem de-a face cu două entități distincte: prima, cea a suporterilor, ProgramDDB, care a urmărit salvarea clubului și cea de-a doua, care a urmărit îngroparea clubului, pentru a face loc unui alt club, cu același nume, culori, emblemă, dar fără suporteri. De fapt, aici era toată șmecheria: FC Dinamo 1948 trebuia să ajungă în faliment, pentru ca suporterii să migreze către cealaltă echipă, care n-are NICIUN TRECUT și NICIUN VIITOR.

Reclamă

Aceste victorii în instanță, nu doar că ne conduc către salvarea clubului, dar au și rolul de a înlătura ceața și de a arăta cu claritate cine sunt cei care au plănuit și urmărit distrugerea lui Dinamo„, au transmis fanii din DDB pe reţelele sociale.

Alb-roşiii au şapte meciuri la rând fără înfrângere în Liga 2 şi au făcut un salt important în clasament. Au urcat până pe locul 8, dar o mai despart numai patru puncte de podium.

Dinamo a primit interdicţie la transferuri

Dinamoviştii mai au o problemă de rezolvat. „Câinii Roşii” au primit interdicţie la transferuri de la FIFA şi nu vor putea achiziona niciun fotbalist în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Informaţia Antena Sport a fost confirmată de Vlad Iacob. Oficialul lui Dinamo susţine că problema se va rezolva, înainte de perioada e transferuri, ce va avea loc între 17 ianuarie şi 13 februarie.

Iacob a dat vina şi pe foştii şefi din Ştefan cel Mare şi susţine că problemele au apărut înainte de intrarea în insolvenţă.

Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns.

Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a spus administratorul special al lui Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și