Închide meniul
Foto

Accidentare incredibilă în Benfica – Dinamo Kiev! Doi jucători ai lusitanilor s-au ciocnit violent cap în cap și s-au umplut de sânge

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 august 2022, 23:32

Accidentare incredibilă în Benfica – Dinamo Kiev! Doi jucători ai lusitanilor s-au ciocnit violent cap în cap și s-au umplut de sânge

Accidentare incredibilă în Benfica - Dinamo Kiev

Rafa Silva și Goncalo Ramos s-au ciocnit violent cap în cap / Captură Orangesport

A avut loc o accidentare incredibilă în meciul Benfica – Dinamo Kiev, din manșa retur a play-off-ului UEFA Champions League. Doi jucători ai lusitanilor, Goncalo Ramos și Rafa Silva, s-au ciocnit cap în cap în careul advers și au avut nevoie de intervenția medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza rar întâlnită pe un teren de fotbal s-a petrecut în minutul 47 al duelului de la Lisabona.

Accidentare incredibilă în Benfica – Dinamo Kiev! Doi jucători ai lusitanilor s-au ciocnit cap în cap

Goncalo Ramos se afla în posesia mingii în careul lui Dinamo Kiev, moment în care Rafa Silva a venit în viteză crezând că colegul său îi va lăsa mingea, însă n-a fost așa. Ramos a rămas la balon, iar Silva nu s-a mai oprit din sprint și a intrat violent în atacantul de 21 de ani.

Rafa Silva și Goncalo Ramos s-au ciocnit cap în cap / Captură Orangesport
Rafa Silva și Goncalo Ramos s-au ciocnit cap în cap / Captură Orangesport

Cei doi s-au ciocnit puternic cap în cap și au rămas întinși pe gazon. Urmările contactului au fost înspăimântătoare: amândoi și-au spart arcada și au început să sângereze. Medicii au intervenit de urgență pe teren și s-au împărțit între cei doi fotbaliști.

Rafa Silva și Goncalo Ramos s-au ciocnit cap în cap / Captură Orangesport

După intervenția staff-ului medical, doar Rafa Silva a mai putut continua partida, Goncalo Ramos fiind înlocuit.

Reclamă

Accidentarea atipică s-a petrecut la scorul de 3-0 pentru Benfica. Nicolas Otamedi (27′), Rafa Silva (40′) și David Neres (42′) au marcat cele 3 goluri ale formației portugheze din prima repriză. În tur, Benfica s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Dinamo Kiev.

Ce spunea Mircea Lucescu după Dinamo Kiev – Benfica 0-2, în turul play-off-ului Champions League

La finalul meciului tur, disputat în Polonia în contextul în care Ucraina este în continuare invadată de armata Rusiei, Mircea Lucescu s-a declarat mulțumit de echipa sa, în ciuda înfrângerii suferite.

„Felicitări celor de la Benfica. Au meritat să câştige. Eu sunt fericit de imaginea pe care echipa mea a lăsat-o. În aceste condiţii, cu antrenamentele şi călătoriile şi toate celelalte lucruri, am făcut ce am putut”, a spus Mircea Lucescu, citat de uefa.com, după Dinamo Kiev – Benfica 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul din Ucraina a fost suspendat după bombardamentele lui Vladimir Putin, iar singurele meciuri oficiale disputate de Dinamo Kiev în acest an au fost cele din preliminariile UEFA Champions League.

Formația lui Mircea Lucescu a trecut în turul 2 și 3 preliminar de Fenerbahce, respectiv Sturm Graz. În play-off-ul Champions League, Dinamo Kiev dă piept cu Benfica. În manșa tur, ucrainenii au fost învinși cu 2-0, după golurile marcate de Gilberto și Ramos.

Tot în această seară, în preliminariile UEFA Champions League se joacă partidele Viktoria Plzen – Qarabag (0-0, în tur) și Steaua Roșie Belgrad – Maccabi Haifa (2-3, în tur).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și