Închide meniul

Alisson, greșeală monumentală în Liverpool – Real Madrid!

Cosmin Olteanu Publicat: 21 februarie 2023, 22:51

Reclamă
Alisson, greșeală monumentală în Liverpool – Real Madrid!

Alisson, greșeală monumentală în Liverpool - Real Madrid

Alisson, în timpul partidei Liverpool - Real Madrid / Captură digisport.ro.

Alisson (30 de ani) a comis o greșeală monumentală în Liverpool – Real Madrid! Portarul brazilian a degajat mingea în VInicius Junior, iar „balonul” a ricoșat în poarta „cormoranilor”, ducând scorul la 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alisson a fost transferat de Liverpool, în vara lui 2018, de la AS Roma, pentru 62,5 milioane de euro.

Alisson, greșeală monumentală în Liverpool – Real Madrid

Alisson a făcut o gafă monumentală în partida Liverpool – Real Madrid, din turul optimilor Champions League. În minutul 36, portarul lui Liverpool a degajat mingea direct în Vinicius Junior, „balonul” ricoșând în poarta gazdelor și stabilind scorul de la pauză, 2-2. VEZI VIDEO AICI

Ambele goluri ale celor de la Real Madrid au fost marcate de Vinicius Junior, în timp ce reușitele „cormoranilor” au fost semnate de Nunez și Salah.

Nici Thibaut Courtois nu s-a lăsat mai prejos

Inclusiv Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, a comis o gafă inexplicabilă. În minutul 14, portarul belgian a primit o pasă de la un coechipier, însă, în mod inexplicabil, faimosul goalkeeper a preluat greșit mingea, care a ajuns la Salah. Apoi atacantul lui Liverpool a înscris golul de 2-0, fără probleme.

Reclamă

Echipa este bine, cu iluzii și chef de victorie, la fel ca anul trecut. Știm că este un meci complicat și pentru ei este o ocazie să își ia revanșa. Benzema este bine, mâine va fi titular. Are mult chef de joc.

Finala din Paris este o amintire frumoasă, a fost un meci echilibrat. Ei au avut posesia, dar noi am stat bine în apărare. Acum este diferit, pentru că sunt două partide, trebuie să avem în vedere acest lucru. Trebuie să jucăm bine 180 de minute.

Lui Vinicius îi place să joace oriunde. Este o partidă foarte importantă. Este o plăcere să îl vezi cum joacă, ce calitate are și talentul său, la fel ca Pedri, Gavi, Mbappe sau Haaland.

Reclamă 4 / 0/3

Încă mă gândesc la primul unsprezece și mă voi gândi până mâine. Este o dilemă, să avem mai mult control în defensivă sau să fim mai agresivi în atac.

Ne așteptăm la un meci cu multă intensitate și presiune, fără timp de respiro. Știm asta și suntem pregătiți”, spunea Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, înaintea partidei de pe „Anfield”.

„Sunt două dintre cele mai mari cluburi din lume. Am jucat acea finală la Paris și nu m-am uitat la ea până în acest weekend. Acum știu de ce nu am văzut-o (n.r. râde). A trebuit să o fac. Am făcut un meci bun atunci, dar nu am putut câștiga. În acel meci s-a putut vedea experiența lui Real Madrid. Ei nu pierd, chiar dacă adversarul are ocazii. E un lucru pe care îl putem învăța de la ei.

Am început să arătăm mai mult ca o echipă, dar mai avem multe lucruri de îmbunătățit, fără îndoială. Eram într-o situație similară și după Cupa Mondială, cu două victorii, dar acum lucrurile arată diferit. Putem simți și vedea acest lucru.

Trebuie să facem un super meci, chiar două, pentru a merge mai departe. Nu am o problemă cu asta. Cui îi pasă, e Champions League, sunt foarte fericit că putem juca acest meci acum și nu l-am jucat în urmă cu câteva săptămâni. E ceva special și abia aștept. Madridul e o echipă care nu are nevoie de ceva special pentru a câștiga.

„Cred că după finala de anul trecut mi s-a spus despre Carlo că știa exact ce vom face. Dar ar fi trebuit să câștigăm acel meci. Carlo este unul dintre cei mai relaxați antrenori pe care i-am cunoscut și unul dintre cei mai buni oameni pe care îi poți întâlni. Foarte inteligent, îl respect și îl admir foarte mult. Are o echipă de clasă mondială și a adus și jucători tineri promițători”, a spus Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și