Închide meniul

Anunţul lui Carlo Ancelotti, în privinţa lui Karim Benzema. Cât de serioasă e accidentarea atacantului, după Celtic – Real Madrid 0-3

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 8:25 / Actualizat: 7 septembrie 2022, 13:52

Anunţul lui Carlo Ancelotti, în privinţa lui Karim Benzema. Cât de serioasă e accidentarea atacantului, după Celtic – Real Madrid 0-3

Karim Benzema şi Carlo Ancelotti

Karim Benzema şi Carlo Ancelotti/ Profimedia

  • Carlo Ancelotti, anunţ în privinţa lui Karim Benzema
  • Atacantul s-a accidentat în Celtic – Real Madrid 0-3

Carlo Ancelotti a făcut anunţul în privinţa lui Karim Benzema, după Celtic – Real Madrid 0-3. Antrenorul „galacticilor” i-a liniştit pe fani, şi susţine că atacantul nu va lipsi mult de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema s-a accidentat pe parcursul partidei de debut a lui Real Madrid din noul sezon de Champions League. Atacantul francez a fost înlocuit în minutul 30 de Eden Hazard, care a intrat perfect în meci, reuşind un gol şi un assist.

Anunţul lui Carlo Ancelotti, în privinţa lui Karim Benzema, după accidentarea suferită în Celtic – Real Madrid

Carlo Ancelotti a declarat, la finalul partidei din Scoţia, că atacantul francez nu a suferit o accidentare gravă, după primele estimări ale medicilor. Cu toate acestea, Karim Benzema va mai fi supus unor teste, pentru a şti cu exactitate dacă este sau nu gravă situaţia sa.

Reclamă

„Se pare că nu e nimic de îngrijorat cu Benzema, dar trebuie să așteptăm până mâine. Dar, o primă evaluare a medicilor spune că nu ar fi o accidentare gravă. Totuși, nu știm încă dacă e vorba de mușchi sau de genunchi”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Mundo Deportivo.

Totodată, Carlo Ancelotti laudă performanţa lui Edne Hazard, înlocuitorul lui Karim Benzema. Belgianul a fost unul dintre jucătorii decisivi în prima partidă a „galacticilor”, cu Celtic.

Reclamă

„Nu mă așteptam să îl folosesc la acest meci, dar accidentarea lui Benzema ne-a forțat. I-a fost greu să intre, dar în repriza secundă a fost decisiv. Să sperăm că va putea continua așa. Nu poate evolua ca atacant central, dar se poate mișca și ne poate ajuta să recăpătăm posesia. Este un jucător important pentru noi, așa cum am spus-o mereu”, a mai spus Carlo Ancelotti, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Karim Benzema a înscris 15 goluri pentru Real Madrid precedenta ediție de Champions League, fiind crucial în parcursul madrilenilor din drumul spre trofeu. Benzema este mare favorit la câștigarea Balonului de Aur în 2022.

Pentru Real Madrid urmează partida de campionat cu Mallorca. „Galacticii” sunt neînvinşi în La Liga, şi vor fi şi în acest sezon una dintre candidatele sigure la cucerirea titlului.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema s-a accidentat în Celtic – Real Madrid! Lovitură uriașă pentru Carlo Ancelotti

Karim Benzema s-a accidentat în meciul Celtic – Real Madrid, din prima etapă a fazei grupelor a noului sezon al Ligii Campionilor.

Karim Benzema, cel mai bun jucător de la Real Madrid în stagiunea precedentă, a rezistat doar 30 de minute în meciul cu Celtic. Starul francez a suferit o accidentare la genunchi și a fost forțat să părăsească terenul.

Carlo Ancelotti nu și-a asumat niciun risc și l-a schimbat imediat pe Karim Benzema. În locul acestuia a intrat belgianul Eden Hazard.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!