Închide meniul

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2024, 23:30

Reclamă
„Are aceeași problemă ca anul trecut Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB - Maccabi 1-1!

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a tras un semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru consideră că flancul stâng al FCSB-ului este, ca şi sezonul trecut, mai puternic decât cel drept. Totodată, Panduru i-a criticat pe cei de la FCSB fiindcă nu au atacat în startul partidei.

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

În prima repriză nu ai vrut absolut nimic, nu am înțeles nimic. În repriza a doua ai început să te duci peste ei și ai avut ocazii. Șut și Miculescu cu capul, alte două șuturi periculoase, 3 faze în care Băluță nu prinde poarta.

Asta e problema lui. Trebuie să prinzi poarta de la 14 metri, el nu scoate nimic din fazele astea. Dacă se duceau din primul minut peste Maccabi, câștigau. Acum, nu știi la ce să te aștepți.

Cei de la FCSB puteau să atace de la început. Cei de la Maccabi stăteau cu mingea la picior, jucătorii tot făceau semne, nici ei nu știau ce vor să facă. Niciun jucător de la Maccabi nu e de mare clasă. Zahavi a avut un șut la început, apoi nu a existat.

Reclamă
Reclamă 4

Mi se pare că FCSB are aceeași problemă ca anul trecut. Flancul stâng e mult mai puternic decât cel drept”, a declarat Basarab Panduru pentru primasport.ro.

Gigi Becali a anunţat care este primul jucător care iese din primul 11, după FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „M-am convins!”

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1. Patronul campioanei s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale, subliniind tragerile de timp ale jucătorilor israelieni. Acesta a anunţat şi care este jucătorul care va ieşi din primul 11, după partida din Ghencea.

FCSB a remizat, scor 1-1, în duelul tur cu Maccabi Tel Aviv, din turul secund prelimimar din Champions League. Dan Biton a marcat pentru isrelieni, în timp ce Joyskim Dawa a egalat pentru campioana Ligii 1. Returul va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 31 iulie, de la ora 21:00.

Reclamă

Gigi Becali a declarat că Daniel Popa nu va mai fi titular la FCSB, fiind impresionat de evoluţia lui David Miculescu, jucător trimis în teren la pauză. Patronul de la FCSB a transmis că Miculescu îi va lua locul lui Popa, în primul 11.

„Nu pot să zic că am surclasat-o, dar prin apropiere. Maccabi, care spunea toată lumea că nu avem nicio şansă, şi care trăgea de timp.

Am avut încă vreo 3 ocazii de a marca şi am luat un gol dintr-o greşeală a noastră. A fost mingea numai la noi, s-a jucat într-o singură parte. Părerea mea, suntem mult peste.

L-am schimbat pe Lixandru fiindcă avea galben. Dacă îl aveam, eram mult mai buni în repriza a doua. L-am pus pe Baba, a ieşit în relief? L-am pus, a avut două ocazii, nu a dat gol.

Miculescu m-a convins şi el va fi cel care va juca titular. Popa e de FCSB, dar nu e de nivelul ăsta. Trebuie să slăbească vreo 3 kg. Dacă nu slăbeşte 3 kilograme, o să aibă o mare problemă mare”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

„E foarte bună FCSB!” Gigi Becali, anunţ războinic înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

23:33

„Să ne întoarcem calificați din Ungaria!” Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

23:19

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

23:00

Ilie Dumitrescu, cucerit de patru jucători de la FCSB, după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „A fost peste tot!”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0
Citește și