Închide meniul
Foto

Atmosferă de vis în Giulești, înainte de România – Finlanda! Întregul stadion a cântat „Deșteaptă-te, române!”. Imagini de colecție

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iunie 2022, 21:58 / Actualizat: 12 iunie 2022, 1:16

Atmosferă de vis în Giulești, înainte de România – Finlanda! Întregul stadion a cântat „Deșteaptă-te, române!”. Imagini de colecție

Atmosferă de vis în Giulești, înainte de România - Finlanda

Atmosferă de vis în Giulești, înainte de România - Finlanda

  • Atmosferă de vis în Giulești, înainte de România – Finlanda
  • România – Finlanda este ACUM pe Antena 1 şi Antena Play

Atmosferă de vis în Giulești, înainte de România – Finlanda! Întregul stadion a cântat „Deșteaptă-te, române!”. S-au vândut toate cele 14.000 de bilete pentru partida din Liga Națiunilor, iar fanii au fost la înălțime încă din primele momente ale serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleștiul a fost „vulcan” încă din debutul meciului dintre România – Finlanda. Cei 14.000 de fani au cântat la unison imnul național, împreună cu jucătorii, staff-ul tehnic și toți invitații de lux din tribune.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Reclamă

Atmosferă de vis în Giulești, înainte de România – Finlanda!

Corul Madrigal a cântat „Deșteaptă-te, române!”, acompaniat de restul arenei.

Mircea Lucescu, Dorinel Munteanu, Florin Bratu, Ianis Hagi sau Alin Toșca se numără printre numele răsunătoare din fotbalul românesc prezente în tribunele Giuleștiului la partida cu Finlanda. Cu toții au cântat imnul național înantea meciului. Fanii au făcut spectacol în tribune şi au aprins torţe, dar şi au afişat banner mobilizatoare. (Detalii în galeria foto)

Reclamă

S-au adeverit toate surprizele anunțate de AS.ro în echipa de start din România – Finlanda

Față de partida cu Bosnia, pierdută cu 0-1, din echipa de start a „tricolorilor” au dispărut Adrian Rus, Cristi Manea, Mario Camora, Răzvan Marin și Alexandru Maxim. În locul lor au fost trimiși Nicușor Bancu, Darius Olaru, Deian Sorescu, Andrei Rațiu și Octavian Popescu.

Iordănescu Jr. a apelat la un sistem 4-3-3, după ce în partida cu Bosnia a folosit o așezare 5-3-1-1.

Echipa de start a României:

Reclamă 4 / 0/3
  • Niță – Rațiu, Chiricheș (cpt.), Burcă, Bancu – Olaru, Marius Marin, Cicâldău – Sorescu, Pușcaș, Octavian Popescu.

Rezerve: Moldovan, Aioani – Camora, Hanca, Crețu, Maxim, Mihăilă, Rus, R. Marin, Tănase, Ștefănescu, Mitriță.

Octavian Popescu, titular în premieră la naționala României

Meciul cu Finlanda, din Giulești, va reprezenta o premieră pentru Octavian Popescu. Atacantul FCSB-ului va începe ca titular, după ce în primele sale 3 apariții la naționala României a fost aruncat în luptă pe finalul partidelor.

Tavi Popescu a jucat 28 de minute în meciul cu Grecia, scor 0-1, 10 minute în partida cu Israel, scor 2-2 și 16 minute în duelul cu Bosnia, scor 0-1. În meciul cu Muntenegru, din prima etapă a grupei din Liga Națiunilor, puștiul de la FCSB a fost lăsat pe bancă de Edi Iordănescu.

Jucătorul de 19 ani a avut un sezon promițător la FCSB, reușind să înscrie 10 goluri și să ofere 4 assist-uri în 38 de apariții, în toate competițiile.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor din Nations League transmise de Antena 1:

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu
Echipa naţională • 10 apr., 9:16
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu! UEFA ia în calcul mărirea lotului de jucători pentru EURO 2024
Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan
Echipa naţională • 5 apr., 20:50
„Vin și pe jos în Germania!” Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan
Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul
Suporter.as.ro • 5 apr., 20:42
Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul