Închide meniul

S-au adeverit toate surprizele anunțate de AS.ro în echipa de start din România – Finlanda. Octavian Popescu, titular în premieră

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iunie 2022, 21:02

S-au adeverit toate surprizele anunțate de AS.ro în echipa de start din România – Finlanda. Octavian Popescu, titular în premieră

S-au adeverit toate surprizele pregătite de Edi Iordănescu

Octavian Popescu, la naționala României / Profimedia

  • S-au adeverit toate surprizele anunțate de AS.ro în echipa de start din România – Finlanda
  • România – Finlanda va fi în această seară, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi Antena Play

S-au adeverit toate surprizele pregătite de Edi Iordănescu, în echipa de start din România – Finlanda, din Liga Națiunilor, anunțate de AS.ro încă de la începutul zilei de sâmbătă. Octavian Popescu a fost trimis titular în premieră la naționala nostră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Marin, Deian Sorescu și Octavian Popescu sunt surprizele lui Edi Iordănesc din primul „11” al României pentru meciul cu Finlanda. Duelul din Liga Națiunilor este în această seară, de la ora 21.45, în direct pe Antena 1 și Antena Play.

S-au adeverit toate surprizele anunțate de AS.ro în echipa de start din România – Finlanda

Față de partida cu Bosnia, pierdută cu 0-1, din echipa de start a „tricolorilor” au dispărut Adrian Rus, Cristi Manea, Mario Camora, Răzvan Marin și Alexandru Maxim. În locul lor au fost trimiși Nicușor Bancu, Darius Olaru, Deian Sorescu, Andrei Rațiu și Octavian Popescu.

Reclamă

Iordănescu Jr. a apelat la un sistem 4-3-3, după ce în partida cu Bosnia a folosit o așezare 5-3-1-1.

Echipa de start a României:

Reclamă

Rezerve: Moldovan, Aioani – Camora, Hanca, Crețu, Maxim, Mihăilă, Rus, R. Marin, Tănase, Ștefănescu, Mitriță.

Octavian Popescu, titular în premieră la naționala României

Meciul cu Finlanda, din Giulești, va reprezenta o premieră pentru Octavian Popescu. Atacantul FCSB-ului va începe ca titular, după ce în primele sale 3 apariții la naționala României a fost aruncat în luptă pe finalul partidelor.

Tavi Popescu a jucat 28 de minute în meciul cu Grecia, scor 0-1, 10 minute în partida cu Israel, scor 2-2 și 16 minute în duelul cu Bosnia, scor 0-1. În meciul cu Muntenegru, din prima etapă a grupei din Liga Națiunilor, puștiul de la FCSB a fost lăsat pe bancă de Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul de 19 ani a avut un sezon promițător la FCSB, reușind să înscrie 10 goluri și să ofere 4 assist-uri în 38 de apariții, în toate competițiile.

Nicușor Bancu, singurul „supraviețuitor” din primul „11” de la ultimul România – Finlanda

Nicușor Bancu este singurul jucător din primul „11” al României, din această seară, care a fost folosit titular și la ultimul duel cu Finlanda, din 2018. În partida respectivă, câștigată cu 2-0 de „tricolorii” lui Cosmin Contra, Bancu a fost integralist.

Cum arăta echipa de start a României din 2018:

  • C. Tătărușanu – C. Manea, C. Săpunaru, M. Bălașa, N. Bancu – P. Anton, A, Stoian – C. Deac, C. Budescu, A. Mitriță – A. Băluță

Pe parcursul meciului amical disputat la Ploiești, pe teren au mai fost introduși Bogdan Lobonț, Gicu Grozav, Dennis Man, George Pușcaș, Alexandru Chipciu și Alin Toșca.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor din Nations League transmise de Antena 1:

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia - România: "Dacă erau mai multe minute, câştigam"
AntenaPLAY • 27 mart., 10:37
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România: „Dacă erau mai multe minute, câştigam”