Închide meniul
Foto

Atmosferă de vis la Inter – AC Milan! Fanii celor două rivale s-au întrecut în coregrafii spectaculoase

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 22:33

Atmosferă de vis la Inter – AC Milan! Fanii celor două rivale s-au întrecut în coregrafii spectaculoase

Atmosferă de vis la Inter - AC Milan

Coregrafie pregătită de fanii lui Inter, la duelul cu AC Milan/ Profimedia

Este o atmosferă de vis pe Giuseppe Meazza, la confruntarea stelară dintre Inter şi AC Milan. Fanii celor două echipe au afişat coregrafii spectaculoase, înainte de fluierul de start al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter şi AC Milan se luptă pentru un loc în marea finală a UEFA Champions League. Returul pleacă de la scorul de 2-0 pentru nerazzurri, astfel că trupa lui Simone Inzaghi este favorită pentru calificarea în ultimul act de la Istanbul.

Atmosferă de vis la Inter – AC Milan

Stadionul Giuseppe Meazza a fost umplut până la refuz, pentru confruntarea dintre cele două mari rivale, Inter şi AC Milan.

Fanii celor două echipe s-au pregătit pentru meciul „de foc”, şi au afişat coregrafii spectaculoase (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Suporterii celor de la Inter, echipa gazdă, au afişat un banner imens cu un soldat, care sugerează faptul că echipa favorită trebuie să lupte pentru un loc în finala UEFA Champions League.

Reclamă

Nici suporterii trupei lui Stefano Pioli nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia au umplut peluza destinată oaspeţilor, şi au afişat mesajul simplu, dar cuprinzător „La atac!”.

Pentru Inter, ar fi prima finală de UEFA Champions League după 13 ani. Ultima a fost în 2010, atunci când nerazurrii reuşeau să câştige şi marele trofeu, cu Jose Mourinho pe bancă, şi Cristi Chivu în teren.

De cealaltă parte, pentru AC Milan au trecut 15 ani de la ultima finală de UEFA Champions League. Rossonerii jucau ultimul act în 2007, în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa. Italienii reuşeau să câştige trofeul, după o finală cu Liverpool, adjudecată cu scorul de 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Simone Inzaghi, înainte de Inter – AC Milan

Simone Inzaghi a prefaţat duelul cu marea rivală, AC Milan. Italianul este încrezător că echipa sa se poate califica în prima finală de UEFA Champions League, după o pauză de 13 sezoane.

„Dacă cred că suntem deja în finală? Departe de mine ideea. Suntem un club serios, matur și respectuos. Încă nu am făcut nimic.

Nu trebuie să speculezi, să ai încredere sau să vrei să gestionezi 0-2 din prima manșă. Suntem încrezători că putem repeta un meci bun pentru a ne califica cu un merit total.

Când s-a făcut tragerea la sorți pentru faza grupelor, îmi amintesc că a fost o dezamăgire generalizată. Nu am fost prea norocoși.

Dar le-am spus jucătorilor mei că Bayern sau Barcelona nu vor fi nici ele fericite, nici calme cu faptul că trebuie să înfrunte Inter”, a declarat Simone Inzaghi, la conferinţa premergătoare duelului cu AC Milan.

Recomandări
  • Atmosferă de vis la Inter – AC Milan
  • Fanii s-au întrecut în coregrafii specatculoase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și