Închide meniul

Bernardo Silva, uimit de Erling Haaland, după Bayern Munchen – Manchester City 1-1: ”Se află în umbră pentru 85 de minute, atinge mingea o dată și e gol”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2023, 9:14

Bernardo Silva, uimit de Erling Haaland, după Bayern Munchen – Manchester City 1-1: ”Se află în umbră pentru 85 de minute, atinge mingea o dată și e gol”

Bernardo Silva, uimit de Erling Haaland, după Bayern Munchen - Manchester City 1-1

Jucătorii lui Manchester City sărbătoresc un gol marcat de Erling Haaland / Profimedia Images

Bernardo Silva a fost uimit de Erling Haaland, după Bayern Munchen – Manchester City 1-1, meci în care norvegianul a marcat din nou, dar a ratat și un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a fost cel mai bun meci al său, Haaland a marcat singurul gol al ”cetățenilor”, în repriza a doua. A fost al 12-lea gol în Liga Campionilor, în acest sezon, dar și a 48-a reușită în toate competițiile.

Bernardo Silva, uimit de Erling Haaland, după Bayern Munchen – Manchester City 1-1

”Nu am mai avut un asemenea jucător. Erling este un jucător diferit, special. E un fotbalist care nu are nevoie să atingă mingea de multe ori pentru a marca. Se află în umbră pentru 85 de minute, atinge mingea o dată și e gol.

Pentru că avem un asemenea jucător, suntem mai relaxați. Legătura pe care o are cu De Bruyne, pe contraatac, este foarte periculoasă”, a spus Bernardo Silva, citat de BT Sport.

Schimbarea lui Manchester City

Silva a recunoscut că echipa sa a învățat cum să sufere în meciurile mari din Liga Campionilor, cu adversari puternici, precum Bayern Munchen sau Real Madrid.

Reclamă

”În Liga Campionilor, am învățat din greșelile noastre din trecut. Ce am înțeles e că în trecut credeam că trebuie să dominăm jocul 90 de minute, să fim în control în treimea adversă.

Când joci împotriva lui Bayern Munchen, PSG sau Real Madrid, Barcelona sau Liverpool trebuie să accepți că în anumite momente trebuie să te și aperi. Trebuie să muncești mult, să nu le dai șanse de a marca ușor. La asta lucrăm în prezent. Am avut multe nopți frustrante din această cauză”, a mai spus portughezul.

Ce cotă a ajuns să aibă Manchester City la câștigarea Ligii Campionilor

Manchester City are o cotă de 1.70 la adjudecarea primului trofeu Champions League din istoria clubului. Real Madrid e a doua favorită a bookmakerilor, cu o cotă de 4.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele din cealaltă semifinală sunt considerate cu șanse mici să ridice trofeul. Inter are o cotă de 8, iar AC Milan, 8.50. Asta chiar dacă cele două au o experiență istorică superioară lui City, în competiție. Milan are 7 trofee, iar Inter a câștigat Liga de 3 ori.

Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor. De altfel, este pentru al doilea an consecutiv când Real Madrid şi Manchester City se întâlnesc în semifinale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și