Închide meniul

Borussia Dortmund, mesaj superb după finala Champions League pierdută în faţa lui Real Madrid: „Fotbalul nu este un basm”

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2024, 9:28

Reclamă
Borussia Dortmund, mesaj superb după finala Champions League pierdută în faţa lui Real Madrid: „Fotbalul nu este un basm

Borussia Dortmund, mesaj superb după finala Champions League pierdută în faţa lui Real Madrid: "Fotbalul nu este un basm"

Jucătorii Borussiei Dortmund, alături de fani, după finala Champions League 2024 / Profimedia

Borussia Dortmund a transmis un mesaj superb după finala Champions League pierdută în faţa lui Real Madrid. Echipa lui Carlo Ancelotti a cucerit pentru a 15-a oară cel mai important trofeu intercluburi al Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madrilenii s-au impus cu 2-0 în finala de pe Wembley, graţie golurilor marcate de Dani Carvajal şi Vinicius, pe final de partidă.

Borussia Dortmund, mesaj superb după finala Champions League pierdută în faţa lui Real Madrid: „Fotbalul nu este un basm”

Borussia Dortmund, care a făcut o primă repriză foarte bună, a pierdut a doua finală UEFA Champions League pe Wembley, după cea din 2013, cu Bayern Munchen. În miez de noapte, după înfrângerea suferită în faţa lui Real Madrid, cei de la Borussia Dortmund au transmis un mesaj superb şi le-au mulţumit fanilor pentru susţinerea din acest sezon:

„Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite. Povestea noastră continuă şi nu am putea să o facem fără sprijinul vostru. Vă mulţumim”, au scris cei de la Borussia Dortmund, pe contul de X (fostul Twitter).

Reclamă
Reclamă

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

Carlo Ancelotti a oferit prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League. Real Madrid s-a impus în finala de pe Wembley cu Borussia Dortmund, pe care a învins-o cu 2-0.

Dani Carvajal şi Vinicius au fost cei doi marcatori pentru madrileni. După acest succes, Real Madrid şi-a trecut în cont al 15-lea trofeu UEFA Champions League, în timp ce Carlo Ancelotti a pus mâna pe „urecheată” pentru a cincea oară.

Antrenorul italian a recunoscut la finalul partidei că nu va putea niciodată să se obşinuiacă cu acest sentiment, mai ales că echipa sa a avut mult de muncă în această finală. Ancelotti a recunoscut că l-a certat pe Vinicius pentru prestaţia sa din prima repriză, fiind de părere că jucătorii săi au fost „leneşi” şi i-au lăsat pe cei de la Dortmund să joace aşa cum au dorit:

Reclamă

„Niciodată nu o să mă obişnuiesc, deoarece a fost foarte dificil, mai mult decât ne aşteptam. În repriza a doua am fost mai buni, mai echilibraţi. Este un vis care continuă.

(n.r. Ce i-a spus lui Vinicius?) L-am certat puţin în prima repriză. În prima repriză am fost cam leneşi, am pierdut multe mingi, iar ei au jucat aşa cum au vrut”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și