Închide meniul

Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League

Alex Masgras Publicat: 10 mai 2024, 11:16

Reclamă
Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League

Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League

Jucătorii Borussiei Dortmund, după ce au obţinut calificarea în finala UEFA Champions League / Profimedia

Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Echipa lui Edin Terzic revine în finala UEFA Champions League, chiar pe Wembley, acolo unde a jucat în ultimul act şi în 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemţii speră ca de data aceasta să se impună, după ce au pierdut în finala de acum 11 ani în faţa lui Bayern Munchen şi să îşi treacă în cont al doilea trofeu în palmares.

Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League

Un scenariu incredibil a fost dezvăluit de presa din Spania, cu câteva săptămâni înaintea confruntării de pe Wembley. Concret, Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani în urma ulitmului act, în cazul în care va pierde partida cu Real Madrid.

Cele două finaliste au asigurate un cec de 15,5 milioane de euro, în timp ce câştgătoarea va primi un bonus de 4,5 milioane de euro. Totalul este de 20 de milioane de euro, dar Dortmund poate primi mai mulţi bani decât premiul oferit de UEFA, dacă va pierde la Londra.

Jude Bellingham s-a transferat vara trecută de la Real Madrid pentru 105 milioane de euro, chiar de la Dortmund. Potrivit ole.com.ar, cele două echipe s-au înţeles şi asupra unei clauze de 25 de milioane de euro, bani care ar intra în conturile echipei din Germania dacă Real Madrid va câştiga competiţia.

Reclamă

Finala UEFA Champions League dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund va avea loc pe 1 iunie, de la ora 22:00, şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…”

Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi. Atacantul a pus pe acelaşi plan seara fabuloasă din semifinalele Ligii Campionilor cu naşterea celor doi copii ai săi.

Reclamă 4 / 0/3

Joselu a glumit, gândindu-se ce s-ar întâmpla dacă soţia lui s-ar trezi din somn, la 3 dimineaţa, şi acesta ar fi primul lucru pe care l-ar auzi.

„Devii fotbalist pentru a putea trăi ceea ce am trăit în trecutul meu. Munca m-a determinat să fiu aici și să trăiesc momente ca astăzi”, a declarat Joselu după ce a marcat cele două goluri care au dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor.

Jurnaliştii spanioli l-au întrebat pe Joselu care este cel mai fericit moment din viaţa lui, după ce şi-a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu momentul naşterii celor doi copii ai săi.

„Uffff… dacă eliberezi asta la 3 dimineața, când soția mea doarme…”, a glumit Joselu. „Va fi acolo (n.r.: momentul „dublei” cu Bayern cu momentul naşterii copiilor), cred că soția mea mi-ar da permisiunea chiar acum să le pun la aceeași înălțime”, a declarat Joselu, citat de Marca.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia pe Arena Naţională pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! Vezi toate știrile
Citește și