Închide meniul

Campioana din Insulele Feroe a mai făcut o „victimă” şi a eliminat-o pe campioana Suediei! Rezultatele serii din preliminarii

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 23:29

Reclamă
Campioana din Insulele Feroe a mai făcut o „victimă şi a eliminat-o pe campioana Suediei! Rezultatele serii din preliminarii

Campioana din Insulele Feroe a mai făcut o "victimă" şi a eliminat-o pe campioana Suediei

Jucătorii de la Klaksvik, la finalul unui meci/ Twitter Klaksvik

Campioana din Insulele Feroe a mai făcut o „victimă”, în preliminariile Champions League, şi a eliminat-o pe campioana Suediei. Klaksvik a învins-o pe Hacken, după o „dublă” decisă la loviturile de departajare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klaksvik s-a calificat astfel în turul trei preliminar din Champions League, acolo unde va da piept cu Molde, campioana Norvegiei.

Campioana din Insulele Feroe a mai făcut o „victimă” şi a eliminat-o pe campioana Suediei | Rezultatele serii din preliminariile Champions League

Returul dintre Hacken şi Klacsvik a fost unul dramatic. După ce în tur rezultatul a fost de 0-0, după cele 90 de minute din retur scorul era de 2-2, astfel că s-a mers în prelungiri.

Acolo, suedezi au marcat în minutul 106, însă campioana din Insulele Feroe a egalat trei minute mai târziu, urmând să câştige duelul la loviturile de departajare, scor 4-3.

Klaksvik a eliminat-o în primul tur preliminar din Champions League pe campioana Ungariei, Ferencvaros.

Reclamă

În turul trei preliminar din Champions League s-a calificat şi Rakow, echipa românilor Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan. Polonezii au eliminat-o pe Qarabag, şi se vor duela pentru un loc în play-off cu Aris.

De asemenea, şi Dinamo Zagreb, Servette, Molde şi FC Copenhaga s-au calificat în turul trei preliminar din Champions League.

Sheriff Tiraspol, echipa care a eliminat-o pe Farul în primul tur preliminar, a fost învinsă în turul secund de către Maccabi Haifa, cu scorul de 4-1 la general.

Reclamă 4 / 0/3

Galatasaray a obţinut şi ea biletele pentru turul trei preliminar din Champions League, după ce a trecut de Zalgiris, scor 1-0.

FCSB, CFR Cluj, Farul şi Sepsi luptă pentru calificarea în turul trei preliminar din Conference League

FCSB se duelează cu CSKA 1948 Sofia pentru un loc în turul trei preliminar din Conference League. Roş-albaştrii au avantaj minim, de 1-0, după meciul tur, iar calificarea se va decide pe arena Arcul de Triumf.

De cealaltă parte, Farul a învins-o pe Urartu ăn meciul tur cu 3-1, iar returul se joacă în Armenia.

„Vom juca un meci important, un meci de cupe europene. Ne dorim să avem aceeași prestație foarte bună. Ne cunoaștem adversarul, joacă fotbal, iese la joc.

Cred că ne asemănăm la ideea de joc. Cred că va fi un meci foarte interesant. Ne dorim și noi să ne calificăm, la fel ca ei. Totul va ține de mici detalii și sper să fim mai inspirați decât ei. La Constanța a fost un meci foarte competitiv, cu două echipe care au jucat fotbal, care au marcat, care au avut momentele lor. Cred că și mâine va fi la fel”, a declarat Gică Hagi, înainte de returul cu FC Urartu.

CFR Cluj va avea o misiune complică în returul cu Adana Demirspor, după scorul de 1-1 din tur. Meciul retur se va disputa în Turcia, iar pe ardeleni îi aşteaptă un meci „de foc”, toate biletele fiind vândute de turci.

Sepsi este favorită să obţină biletele pentru turul trei preliminar din Conference League. Covăsnenii s-au impus cu 2-0 în partida tur cu CSKA Sofia, iar returul îl vor disputa pe teren propriu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și