Închide meniul

Carlo Ancelotti a dezvăluit tactica prin care a eliminat-o pe Chelsea din Champions League. Ce a declarat după calificarea lui Real Madrid în semifinale

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2023, 8:31

Reclamă
Carlo Ancelotti a dezvăluit tactica prin care a eliminat-o pe Chelsea din Champions League. Ce a declarat după calificarea lui Real Madrid în semifinale

Carlo Ancelotti a dezvăluit tactica prin care a eliminat-o pe Chelsea din Champions League

Carlo Ancelotti a dat mâna cu Frank Lampard la finalul meciului / Profimediaimages

Carlo Ancelotti a dezvăluit care a fost tactica prin care a eliminat-o pe Chelsea din Champions League. Real Madrid a reuşit să câştige cu 2-0 şi pe Stamford Bridge şi s-a calificat în semifinalele Ligii. Este tot mai aproape de apărarea trofeului cucerit anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru al doilea an la rând, Real Madrid a eliminat-o pe Chelsea din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. După victoria cu 2-0 din tur, spaniolii au dat lovitura şi pe Stamford Bridge. Thibaut Courtois a fost magistral, iar Rodrygo a finalizat un contraatac spectaculos în minutul 58. A reuşit chiar „dubla”, în minutul 80.

Carlo Ancelotti a dezvăluit tactica prin care a eliminat-o pe Chelsea din Champions League

Ancelotti a recunoscut care a fost mutarea prin care i-a predat o lecţie tactică lui Frank Lampard.

Am suferit din cauza poziţiei lui Kante, a fost dificil să îl blocăm. Aşa că, în a doua repriză, am schimbat poziţiile pe teren. L-am pus pe Valverde în partea stângă, pentru a-l opri, şi ne-am descurcat mult mai bine„, a spus Ancelotti la finalul meciului, potrivit marca.com.

Antrenorul madrilenilor l-a felicitat pe Courtois, care a reuşit o paradă fabuloasă în faţa lui Cucurella.

Reclamă

Parada de la finalul primei reprize a fost cheia, pentru că s-ar fi schimbat dinamica jocului. A fost important că am intrat la pauză cu 0-0. Ei nu au putut să îşi menţină energia arătată în starul meciului„, a mai spus Ancelotti.

Carlo Ancelotti a ajuns pentru a 9-a oară în carieră în semifinalele Champions League cu o echipă pregătită de el. L-a egalat pe Pep Guardiola şi l-a depăşit astfel pe Jose Mourinho. De patru ori a câştigat trofeul!

Reclamă 4 / 0/3

Este o onoare pentru mine să fiu aproape de Ferguson. Sunt foarte fericit!„, a precizat tehnicianul „galacticilor”.

Real Madrid şi AC Milan, primele echipe calificate în semifinalele Champions League

Real Madrid şi AC Milan sunt primele echipe calificate în semifinalele UEFA Champions League. Spaniolii încearcă să câştige pentru a 15-a oară trofeul, record absolut! AC Milan a răpus-o chiar pe rivala din campionat, Napoli.

Meciurile din sferturile UEFA Champions League:

  • Chelsea – Real Madrid 0-2 (0-2 în tur)
  • Napoli – AC Milan 0-1 (0-1 în tur)
  • Bayern – Manchester City, 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro (0-3 în tur)
  • Inter – Benfica, 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro (2-0 în tur)

Real Madrid şi AC Milan îşi aşteaptă adversarele din semifinalele Champions League. Ele nu se pot întâlni decât în finală. Echipa lui Ancelotti va juca în penultimul act cu câştigătoarea „dublei” Manchester City – Bayern. AC Milan poate da chiar peste rivala din oraş, Inter, într-un nou episod din Derby della Madonnina.

După aflarea meciurilor din sferturile de finală ale Ligii, Napoli devenise favorita bookmakerilor. Avea cota 4.50, la fel ca Manchester City. Liderul din Serie A nu a reuşit însă să se califice în semifinale.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și