Închide meniul

Carlo Ancelotti a făcut cel mai aşteptat anunţ înainte de finala Champions League: „El va fi titular”

Alex Masgras Publicat: 31 mai 2024, 19:46

Reclamă
Carlo Ancelotti a făcut cel mai aşteptat anunţ înainte de finala Champions League: „El va fi titular

Carlo Ancelotti a făcut cel mai aşteptat anunţ înainte de finala Champions League: "El va fi titular"

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Carlo Ancelotti a făcut cel mai aşteptat anunţ înainte de finala Champions League. Madrilenii vor juca în ultimul act contra celor de la Borussia Dortmund, în finala care va avea loc pe Wembley. Finala Champions League dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid se joacă sâmbătă, de la ora 22:00, şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Carlo Ancelotti a dezvăluit că Thibaut Courtois, belgianul care a revenit după o accidentare gravă la începutul lunii mai, va sta în poartă la duelul cu Dortmund.

Carlo Ancelotti a făcut cel mai aşteptat anunţ înainte de finala Champions League: „El va fi titular”

Antrenorul Carlo Ancelotti a confirmat vineri titularizarea lui Thibaut Courtois în poarta lui Real Madrid în finala de sâmbătă a Ligii Campionilor la fotbal, împotriva Borussiei Dortmund, înlăturând una din rarele incertitudini privind componenţa echipei sale, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Portarul belgian în vârstă de 32 de ani, titular obişnuit la Real, a petrecut aproape întreg sezonul în infirmerie. Revenit în competiţie la începutul lunii mai, el a jucat doar patru meciuri de campionat, fără să încaseze niciun gol.

Ucraineanul Andrii Lunin l-a înlocuit cu brio, mai ales în Liga Campionilor. Real a trecut de Manchester City în sferturi de finală mai ales graţie intervenţiilor sale la lovituri de departajare în faţa lui Bernardo Silva şi Mateo Kovacic.

Reclamă
Reclamă 4

Revenirea cu succes a lui Courtois în La Liga a făcut ca acesta să fie preferatul lui Ancelotti, mai ales că Lunin a fost slăbit de boală în ultimele zile.

„Lunin a avut gripă, asta nu i-a permis să se antreneze sau să vină împreună cu noi. Va fi pe bancă şi da, Courtois va fi între buturi”, a confirmat vineri tehnicianul italian, într-o conferinţă de presă.

Courtois a jucat ultima oară în Champions League în sezonul trecut, în meciul pierdut cu 4-0 pe terenul lui Manchester City în semifinala retur.

Reclamă

Echipa spaniolă are aproape toţi fotbaliştii apţi de joc pentru meciul de pe Wembley, excepţiile fiind David Alaba şi Aurelien Tchouameni. Mijlocaşul francez, accidentat la un picior, ar urma să fie înlocuit în primul unsprezece de compatriotul său Eduardo Camavinga.

„Toată lumea ne consideră favoriţi” Ce a spus Luka Modric despre şansele lui Real Madrid de a câştiga finala Champions League

Luka Modric, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Real Madrid în ultimii 10 ani, a prefaţat ultimul act care va avea loc pe Wembley. Mijlocaşul croat a vorbit şi despre faptul că toată lumea o consideră pe Real Madrid favorită în finala cu Borussia Dortmund, dar acesta este de părere că şansele sunt 50-50 înaintea fluierului de start:

„Nu e cea mai liniştită săptămână. Toată lumea ne consideră favoriţi, dar noi nu credem asta. Este un meci 50-50 şi jucăm împotriva unei echipe care a avut un sezon fantastic. Ne-am antrenat foarte bine”, a declarat Luka Modric, potrivit marca.com.

Nacho, căpitanul madrilenilor, a prefaţat şi el finala Champions League. La fel ca Modric, acesta a recunoscut că jucătorii celor de la Real Madrid au resimţit presiunea în săptămâna premergătoare finalei:

„Aş spune că a fost o săptămână dificilă din cauza emoţiilor de a juca o finală. Este un meci special şi un moment unic pentru club”, a spus şi Nacho.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și