Închide meniul

Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino: „Sunt extrem de scumpe”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2024, 14:24

Reclamă
Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia celor de la FCSB în San Marino: „Sunt extrem de scumpe

Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru "excursia" celor de la FCSB în San Marino

Gigi Becali / Profimedia Images

Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino. Patronul de la FCSB va scoate o sumă importantă de bani pentru deplasarea pentru meciul cu Virtus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali va plăti peste 100.000 de mii pentru deplasarea la meciul cu Virtus. De asemenea, oficialul de la FCSB a recunoscut că cei de la Virtus reprezintă o necunoscută.

Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino

„Deplasarea creează dificultăţi, pentru că sunt extrem de scumpe charterele. Charterul cu care mergem de regulă este 111.000 de euro până la Rimini, adică la doi paşi. Vom merge cu un avion care face mai mult până acolo. Asta e situația.

Nu ştim absolut nimic despre [Virtus]. Nu ai ce să ştii. Nu există nimic, pe nicio platformă. Ştim că joacă în verde-negru şi, probabil, va juca Piovaccari. Nu îi găseşti, nu există. Sunt amatori. Mergem cu un avion care face mult până acolo. Asta e situaţia”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA

Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş sunt suspendaţi de UEFA şi ratează startul celor de la FCSB în preliminariile UEFA Champions League. Cei doi jucători de bază ai campioanei României nu pot juca în meciul din deplasare cu Virtus, care va fi marţi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Chiricheş şi Ştefănescu au fost titulari în Supercupa României. Amândoi au avut evoluţii apreciate în victoria cu Corvinul, scor 3-0. Jucătorul transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi a şi marcat superb la debutul oficial în tricoul roş-albaştrilor.

Potrivit fanatik.ro, Marius Ştefănescu nu poate juca în meciul cu Virtus. Mijlocaşul ofensiv care trebuie să îl facă uitat pe Florinel Coman este suspendat. El a primit cartonaş roşu sezonul trecut, în prelungirile partidei dintre Sepsi şi Bodo Glimt, scor 2-3. Gruparea din Sfântu Gheorghe a fost eliminată atunci, iar Ştefănescu încă nu şi-a ispăşit suspendarea.

Într-o situaţie similară este şi Vlad Chiricheş. Fundaşul central de 34 de ani a primit cartonaş roşu în meciul de colmar pierdut de FCSB, în 2023, în deplasarea cu Nordsjaelland, scor 0-2. Echipa lui Gigi Becali a fost OUT din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Reclamă

Prin urmare, Chiricheş şi Ştefănescu nu fac deplasarea spre San Marino. Rămân în ţară să se pregătească pentru startul în Liga 1. FCSB joacă sâmbătă, acasă, cu U Cluj.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:48

Luca Preda are planuri mari de viitor după ce s-a calificat la Turneul Campionilor la juniori: „De ce nu şi mai sus?”

19:45

Moment de reculegere înainte de PAOK – FCSB! UEFA şi-a dat acordul

19:45

LIVE SCOREFerencvaros – Tottenham se joacă ACUM! Porto – Manchester United începe la ora 22:00. Meciurile serii din Europa League

18:03

EXCLUSIVMatei Lucescu, înainte de PAOK Salonic – FCSB: „O să ţin cu PAOK în seara asta!”

17:29

Fiul lui Michael Schumacher s-a întors la volanul unui monopost de Formula 1! Mick a fost prezent la testele Pirelli

17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și