Închide meniul

Ce a declarat Karim Benzema, după ce a marcat o „dublă” de excepţie în Liverpool – Real Madrid 2-5: „Vrem o altă victorie pe Bernabeu!”

Viviana Moraru Publicat: 22 februarie 2023, 0:34

Reclamă
Ce a declarat Karim Benzema, după ce a marcat o „dublă de excepţie în Liverpool – Real Madrid 2-5: „Vrem o altă victorie pe Bernabeu!

Ce a declarat Karim Benzema, după ce a marcat o "dublă" în Liverpool - Real Madrid

Karim Benzema, în timpul meciului cu Liverpool/ Profimedia

Karim Benzema s-a declarat extrem de fericit, după ce a reuşit o „dublă” în partida dintre Liverpool şi Real Madrid. Atacantul francez a dezvăluit că îşi doreşte o altă victorie în meciul retur din optimile UEFA Champions League, meci care se va desfăşura pe Santiago Bernabeu, peste trei săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a reuşit o revenire de excepţie în partida cu Liverpool. Trupa lui Carlo Ancelotti s-a văzut condusă cu 2-0 încă din minutul 14, însă a reuşit să egaleze până la pauză, după „dubla” lui Vinicius. În repriza secundă, „galacticii” au marcat prin Eder Miliatao şi Karim Benzema, iar scorul final a fost de 5-2, pentru Los Blancos.

Ce a declarat Karim Benzema, după ce a marcat o „dublă” de excepţie în Liverpool – Real Madrid 2-5

Karim Benzema a dezvăluit că victoria îi este dedicată Amancio Amaro, fostul atacant al lui Real Madrid, care a decedat la vârsta de 83 de ani.

Totodată, atacantul francez a declarat că Real Madrid a începu meciul modest, însă reuşita lui Vinicius a schimbat cursul partidei.

Cât despre meciul retur, Benzema a mărturisit că Liverpool este capabilă să întoarcă rezultatul, şi ca urmare, îşi doreşte o victorie şi pe Santiago Bernadebu, pentru a obţine biletele pentru sferturile din UEFA Champions League.

Reclamă

„O seară importantă pentru noi, vreau să-i dedic meciul preşedintelui nostru de onoare, Amancio. Victoria este pentru el.

Am jucat cu personalitate şi am marcat multe goluri. Vrem să câştigăm Liga Campionilor. Am început rău partida şi ştiam că această echipă, cu aceşti fani, pune multă presiune. Dar după 15 minute…am văzut adevărata faţă a Madridului.

Este fotbal şi este mereu complicat. Ei au reuşit să ne conducă cu 2-0. A trebuit să facem mai mult şi am făcut.

Reclamă 4 / 0/3

Am jucat destul de puţin până astăzi. Ceea cea vreau este să contribui, să-mi ajut coechipierii. Şi asta am făcut astăzi. Am venit după un sezon cu multe meciuri şi după Cupa Mondială m-am accidentat. Puţin câte puţin, mă recuperez şi mă simt mai bine.

(N.r. S-a decis cechipa calificată?) Multe se pot întâmpla în fotbal. Am reuşit un meci bun, dar vrem o altă victorie pe Bernabeu!”, a declarat Karim Benzema, pentru as.com.

Real Madrid, lecţie de fotbal cu Liverpool! Ce record au stabilit „galacticii”, după cele cinci goluri marcate pe Anfield

Real Madrid i-a predat o lecţie de fotbal lui Liverpool, în partida tur din optimile UEFA Champions League, şi au stabilit un record impresionant. „Galacticii” au marcat cinci goluri în doar 70 de minute pe Anfield, şi au revenit fantastic, după ce au fost conduşi cu 2-0 încă din 14, după reuşitele lui Darwin Nunez şi Mo Salah.

Real Madrid a devenit prima echipă care reuşeşte să marcheze cinci goluri, pe terenul lui Liverpool, într-un meci din competiţiile europene.

„Cormoranii” au mai încasat cinci goluri în partida cu Ajax, din 1966, însă meciul respectiv nu era disputat pe Anfield, ci pe terenul „lăncierilor”.

Real Madrid a prestat un joc fabulos. Deşi a fost condusă cu 2-0, încă din startul partidei, trupa lui Carlo Ancelotti a reuşit o remontada de excepţie.

De-a lungul istoriei, în competiţiile europene, Liverpool a primit doar în trei meciuri un număr mare de goluri. Concret, în partidele cu Spartak Moscova, din 1992, cu Chelsea, din 2009, şi cu Roma, din 2018, „cormoranii” au încasat patru goluri, însă diferenţa faţă de partida cu Real Madrid, din această seară, constă în faptul că meciurile din sezoanele precedente erau disputate în deplasare.

Reclamă

Vinicius a semnat „dubla” în prima repriză, în minutele 21, respectiv 36. Ulterior, Eder Militao i-a dus pe „galactici” în avantaj, încă din startul reprizei secunde, în minutul 47.

Ulterior, Karim Benzema şi-a trecut şi el numele pe tabelă. Atacantul francez a marcat o „dublă”, în minutele 55, respectiv 67, şi a stabilit scorul final, 5-2 pentru Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și