Închide meniul

Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 13:05

Reclamă
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci

Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona - PSG 1-4!

Istvan Kovacs, la meciul FC Barcelona - PSG 1-4 / Profimedia Images

Iată ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! Arbitrul român a fost criticat vehement de către unii şi apărat de către alţii pentru cum a condus de la centru sfertul de finală din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestigioasa revistă franceză L’Equipe l-a notat pe Istvan Kovacs cu 7. Gazzeta dello Sport i-a acordat nota 6 lui Kovacs, în timp ce Corriere dello Sport i-a dat 5.

Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci

Ce poți să-i reproșezi? A fost faultul lui Araujo asupra lui Barcola și deci cartonaș roșu (29), a fost faultul lui Cancelo asupra lui Dembélé în careu, deci penalty (59).

Și a avut dreptate să-l expulzeze pe Xavi pentru gestul său nepotrivit (56), chiar dacă ar fi putut evita să-l elimine apoi pe secundul acestuia (65)”, a scris L’Equipe despre prestaţia arbitrului român.

Justă eliminarea lui Araujo și lovitura liberă acordată. În rest, a trebuit să calmeze nervii băncii de rezerve a gazdelor, care scăpase de sub control. A făcut-o cu cartonașe roșii”, a scris Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Gundogan a spus după meci că Araujo trebuia eliminat, dar a subliniat că Istvan Kovacs trebuia să dicteze penalty la un presupus fault în careu asupra lui.

Cred că meritam un penalty. Alergam și adversarul m-a faultat clar. I-am spus arbitrului că este penalty și în schimb mi-a dat cartonaș galben”, a declarat după meci Gundogan.

Ilie Dumitrescu l-a apărat pe Istvan Kovacs!

Ilie Dumitrescu l-a apărat pe Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a fost criticat dur de antrenorul Barcelonei, Xavi. Kovacs i-a arătat cartonaşul roşu lui Xavi în timpul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

”El a luat deciziile foarte corecte, în afara acelui contact la Gundogan. Poate ar fi trebuit să revadă acea fază. Apoi, toate celelalte decizii, începând de la Araujo, au fost foarte bune.

100% a fost fază de roșu acolo, este acoperit de regulament. N-a fost umăr la umăr, e din spate, l-a luat și cu mâna, l-a și atins cu piciorul”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu a punctat că eliminarea lui Araujo a fost corectă. Totodată, a considerat just că arbitrul român l-a eliminat pe antrenorul Barcei, Xavi. Dumitrescu a susţinut însă că Istvan Kovacs trebuia să dea penalty în minutul 64, la un presupus fault asupra lui Gundogan în careu. Kovacs i-a dat galben pentru simulare jucătorului naţionalei Germaniei.

”Eu cred că Vitinha îl atinge cu genunchiul, cred. El e foarte bine poziționat și la faza asta. Plus că nici cei de la VAR nu i-au transmis nimic. 

E singura fază discutabilă. În rest, la cea cu Xavi… gestul făcut de Xavi, să dea cu piciorul, apoi cu ‘Madre’ și cu ce a mai spus pe acolo. 

11 metri la Dembele, super-corect”, a mai spus Ilie Dumitrescu pentru sursa citată.

Ilie Dumitrescu i-a transmis lui Kovacs că ar fi trebuit să dea mai puţine cartonaşe în acest meci

Dumitrescu l-a sfătuit pe Istvan Kovacs ca în viitor să nu mai scoată atât de uşor cartonaşele. Componentul Generaţiei de Aur a punctat că aceasta e o meteahnă a arbitrilor din campionatul nostru.

Reclamă

”Cred că putea fi puțin mai ponderat la cartonașe. Foarte ușor…, e tendința asta din campionatul României. Cred că alți arbitri ar fi gestionat puțin diferit. Nu foarte rapid cu cartonașe, de fapt aici se face diferența la acest nivel.

Poți să fii superior, să controlezi jocul, dar să fii puțin mai ponderat pentru că la un astfel de nivel contează enorm să ai o abordare de acest gen.

Dar în rest, a arbitrat foarte bine”, a punctat Ilie Dumitrescu.

„În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona!

Istvan Kovacs a fost făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona! Barcelona – PSG s-a încheiat 1-4. Raphinha a deschis scorul în minutul 12, dar echilibrul partidei s-a rupt după eliminarea lui Araujo.

Fundaşul Barcelonei a văzut cartonaşul roşu în minutul 29, după un duel cu Barcola de la marginea careului. Dembele (min. 40), Vitinha (min. 54) şi Mbappe (min. 61, penalty şi 89) au marcat şi au eliminat-o pe Barcelona din Liga Campionilor.

Se numește Istvan Kovacs și a arbitrat la Barcelona – PSG în Champions League. În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra. Ce slab!”, a scris Pavel Fernandez, expert în arbitraj la publicaţia Marca, pe reţeaua X (fosta Twitter).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și