Închide meniul

Cele 8 echipe calificate în sferturile Champions League! Când va avea loc tragerea la sorți

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 martie 2023, 23:58 / Actualizat: 16 martie 2023, 1:34

Cele 8 echipe calificate în sferturile Champions League! Când va avea loc tragerea la sorți

Cele 8 echipe calificate în sferturile Champions League

Karim Benzema, în Real Madrid - Liverpool / Profimedia

Cele 8 echipe calificate în sferturile Champions League! În următoarea etapă a competiției vor merge: Manchester City, Benfica, Real Madrid, AC Milan, Napoli, Chelsea, Inter și Bayern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi s-au aflat numele ultimelor două echipe calificate în sferturi: Real Madrid și Napoli. Real Madrid a învins-o pe Liverpool, 1-0, după ce, în tur, s-a impus cu 5-2. În timp ce Napoli a învins-o pe Frankfurt, 3-0, după ce, în meciul tur, a câștigat cu 2-0.

Cele 8 echipe calificate în sferturile Champions League

Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din faza sferturilor va avea loc vineri, de la ora 13:00 (ora României), și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro. Partidele tur se vor disputa pe 11 și 12 aprilie, în timp ce partidele retur sunt programate pentru 18 și 19 aprilie.

Ultimul titlu Champions League a fost cucerit de Real Madrid, care, în finală, a învins-o pe Liverpool cu scorul de 1-0.

Presa internațională, la picioarele lui Erling Haaland după „manita” din Manchester City – RB Leipzig 7-0

Atacantul celor de la Manchester City a reușit să marcheze nu mai puțin de cinci goluri în meciul cu RB Leipzig, din returul optimilor Champions League, câștigat de „cetățeni” cu scorul de 7-0.

Reclamă

Presa internațională a reacționat după reușitele lui Haaland.

„Monstruosul Haaland cu «manita»”, scrie cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Nemții de la Bild numesc „brutală” evoluția lui Haaland: „De cinci ori rece ca gheața… Haaland? Brutal!”.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, englezii de la Daily Mail au evidențiat meciul lejer pe care Manchester City l-a avut în returul cu RB Leipzig: „City, la plimbare”.

„Al cincilea gol al lui Haaland!!!”, au scris și spaniolii de la MARCA.

Agentul lui Erling Haaland a rostit numele echipei la care ar putea ajunge starul norvegian

Agentul lui Erling Haaland a rostit numele echipei la care ar putea ajunge starul norvegian încă din această vară. Rafaela Pimenta a vorbit despre viitorul golgheterului din Premier League şi a amplificat zvonurile că atacantul de 22 de ani ar putea pleca de la Manchester City.

Rafaela Pimenta a dezvăluit că viitorul lui Haaland a fost planificat şi a recunoscut că norvegianul şi-ar dori să joace la Real Madrid.

„Erling a mers la Manchester City pentru că exista o istorie a familiei cu acest club. Aţi văzut pozele cu el, de când era copil, în care purta un tricou cu City. Era firesc să îşi dorească să experimenteze ceea ce a trăit tatăl său. Şi, desigur, mult mai presus de asta, a vrut să fie antrenat de Pep Guardiola.

Totuşi, când avem un jucător, ne facem planuri. Chiar dacă e vorba de un fotbalist de 15 ani, noi planificăm traiectoria lui în carieră. Când am început această afacere, dacă i-aş fi spus unui jucător că îl duc în Anglia, primul lucru care îl spunea era: ‘Cu ce am greşit, de ce nu mă placi?’. Acum, dacă întreb un jucător unde îşi doreşte să ajungă, îmi va spune Premier League.

Real Madrid are ceva special, este visul oricărui jucător. Madridul continuă această magie. Nu e vorba de competiţia internă, ci de Champions League„, a declarat Rafaela Pimenta la un summit din Londra, citată de thesun.co.uk.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și