Închide meniul
Foto

Cele mai haioase meme-uri după ce Real Madrid a năucit-o pe Liverpool!😂

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 9:50

Cele mai haioase meme-uri după ce Real Madrid a năucit-o pe Liverpool!😂

Cele mai haioase meme-uri după ce Real Madrid a năucit-o pe Liverpool

Meme cu Alisson, Courtois și Karius

Cele mai haioase meme-uri după ce Real Madrid a năucit-o pe Liverpool! Real Madrid a reușit să se impună cu scorul de 5-2 în fața celor de la Liverpool, în turul optimior Champions League. Pentru Liverpool, au marcat Nunez și Salah, în timp ce reușitele celor de la Real Madrid au fost semnate de Vinicius Junior (două goluri), Militao și Benzema (două goluri).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool va avea șansă să-și ia revanșa pe data de 15 martie, când este programată partida retur cu Real Madrid.

Cele mai haioase meme-uri după ce Real Madrid a năucit-o pe Liverpool

„Remontada” celor de la Real Madrid, din meciul cu Liverpool, a aprins imaginația microbiștilor, care au realizat mai multe meme-uri haioase despre eșecul umilitor suferit de trupa lui Jurgen Klopp.

Meciul de pe „Anfield” a început cum nu se putea mai bine pentru Liverpool, având în vedere că, în minutul 14, conducea cu scorul de 2-0. Însă, într-un mod inexplicabil, „cormoranii” nu au reușit să țină de rezultat și chiar au fost egalați până la pauză. În partea secundă, Real Madrid a dominat copios partida și a reușit să marcheze încă trei goluri, adjudecându-și categoric victoria.

Jordan Henderson, afectat de răsturnarea de situație de la Liverpool – Real Madrid 2-5

Căpitanul lui Liverpool s-a arătat afectat de eșecul umiltor suferit de echipa sa. Însă a atras atenția la faptul că echipa de pe „Anfield” trebuie să treacă repede peste acest pas greșit și să se concentreze pe meciurile din Premier League.

Reclamă

„Este un moment foarte dificil. E greu să analizezi meciul imediat după încheierea lui. Am sentimente mixte. Sunt frustrat de rezultat. În prima repriză, am jucat bine și am avut ghinion ca am intrat la pauză cu un rezultat de egalitate.

Am făcut prea multe greșeli în această seară, iar Real Madrid ne-a pedepsit de fiecare dată. S-a văzut calitatea lor, dar noi nu ne-am ajutat cauza. Nu ne-am apărat bine. După golul al treilea, am pierdut meciul din mână.

În ultimele două meciuri n-am primit gol, dar acum a fost dificil. Am întâlnit o echipă de mare calitate. Când nu te aperi 100%, ești pedepsit. Ne-am făcut probleme singuri.

Reclamă 4 / 0/3

Este un rezultat greu de digerat. La 2-0, am avut o ocazie mare. Dacă am fi dat gol, ar fi fost un moment important. Golurile doi și trei le-am primit după greșeli clare.

Returul este peste câteva săptămâni. Trebuie să ne revenim și să mergem mai departe. Trebuie să ne concentrăm pe meciurile din Premier League”, a spus Jordan Henderson, citat de BBC.

„Începutul a fost extraordinar, a fost perfect, am jucat exact ce voiam. Toată prima repriză a fost bună, cu excepția golurilor încasate. La primul gol, am fost pasivi, nu am urmărit adversarii. Golul doi e o eroare, nu trebuia să se întâmple, dar s-a întâmplat, 2-2.

La prima fază de la reluare, a fost o minge lungă pe Vinicius. Nu știu sigur dacă a fost fault, dar știu că nu e în regulă cum ne-am apărat. S-a făcut 3-2, ceea ce nu ne poate avantaja când jucăm împotriva unei echipe care e atât de bună pe contraatac.

Apoi nu am reușit să ne revenim. Ei au devenit mai încrezători și au marcat goluri superbe. Unul a fost deviat. Așa a decurs jocul, a fost ciudat. 

Aveam cinci sau șase jucători în defensivă, dar niciunul nu ieșea să blocheze. Asta nu ar trebui să se întâmple. Am fost pasivi. Singurul mod în care poți temporiza un joc este prin păstrarea posesiei, dar noi am pierdut mingi în momente importante la începutul părții secunde. 

Vom merge acolo și vom juca fotbal, va fi o provocare imensă. Până atunci, trebuie să jucăm în Premier League și să învățăm ceva din acest meci”, a spus și Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și