Închide meniul

„Cobra” Adrian Ilie a „mușcat” dintr-un titular de la FCSB: „Nu l-am văzut cu Maccabi”. Reacția imediată a lui Marius Șumudică

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2024, 10:59

Reclamă
„Cobra Adrian Ilie a „mușcat dintr-un titular de la FCSB: „Nu l-am văzut cu Maccabi. Reacția imediată a lui Marius Șumudică

"Cobra" Adrian Ilie a "mușcat" dintr-un titular de la FCSB

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

„Cobra” Adrian Ilie a „mușcat” dintr-un titular de la FCSB, după meciul cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, din prima manșă a turului 2 preliminar al UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB va fi pe 31 iulie, de la ora 21:00, în format LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Cobra” Adrian Ilie a „mușcat” dintr-un titular de la FCSB

Adrian Ilie, fostul mare atacant al Stelei, nu l-a menajat pe Daniel Popa.

Din punctul meu de vedere, Popa este jucător bun pentru prima ligă, dar de mijlocul clasamentului. Eu nu l-am văzut aseară, cu Maccabi. Chiar nu l-am văzut.

De la mijlocul clasamentului l-a luat, poate să dea multe goluri în Liga 1, dar nu și în cupele europene„, a spus Adrian Ilie la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Și Șumudică l-a „taxat” pe atacantul de 29 de ani, transferat cu 300.000 de euro de la U Cluj.

Popa nu se regăsește, am avut mare încredere în el. El a pierdut primele 3 mingi… știi ce se întâmplă la FCSB! De ce să nu îți faci viața ușoară? Ștefănescu la fel, încă este în urmă mult față de ceea ce a fost la Sepsi„, a declarat și Marius Șumudică.

Gigi Becali a anunţat care este primul jucător care iese din primul 11

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1. Patronul campioanei s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale, subliniind tragerile de timp ale jucătorilor israelieni. Acesta a anunţat şi care este jucătorul care va ieşi din primul 11, după partida din Ghencea.

Reclamă

Gigi Becali a declarat că Daniel Popa nu va mai fi titular la FCSB, fiind impresionat de evoluţia lui David Miculescu, jucător trimis în teren la pauză. Patronul de la FCSB a transmis că Miculescu îi va lua locul lui Popa, în primul 11.

Nu pot să zic că am surclasat-o, dar prin apropiere. Maccabi, care spunea toată lumea că nu avem nicio şansă, şi care trăgea de timp.

Am avut încă vreo 3 ocazii de a marca şi am luat un gol dintr-o greşeală a noastră. A fost mingea numai la noi, s-a jucat într-o singură parte. Părerea mea, suntem mult peste.

L-am schimbat pe Lixandru fiindcă avea galben. Dacă îl aveam, eram mult mai buni în repriza a doua. L-am pus pe Baba, a ieşit în relief? L-am pus, a avut două ocazii, nu a dat gol.

Miculescu m-a convins şi el va fi cel care va juca titular. Popa e de FCSB, dar nu e de nivelul ăsta. Trebuie să slăbească vreo 3 kg. Dacă nu slăbeşte 3 kilograme, o să aibă o mare problemă mare”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:52

Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League

14:24

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

14:02

David Popovici, analizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Dacă îi va ieși la 200 metri, va ieși și la 100 metri”

13:24

Primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1. A rezistat numai două etape

13:17

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României! Anunţul oficial făcut de FRF: „A amânat prea mult”

12:12

„Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer?” Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri și a avut o reacție categorică

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și