Închide meniul

Cotele la câștigarea Champions League, după a doua etapă! Patru favorite, în afara locurilor de calificare directă în optimi

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2024, 9:18

Reclamă
Cotele la câștigarea Champions League, după a doua etapă! Patru favorite, în afara locurilor de calificare directă în optimi

Cotele la câștigarea Champions League, după a doua etapă

Kylian Mbappe, în meciul cu Lille/ Profimedia

Specialiștii au publicat cotele la câștigarea Champions League, după a doua etapă a grupei. Manchester City rămâne favorita competiției, fiind urmată de Real Madrid și Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A doua etapă din Champions League a adus numeroase surprize. Real Madrid a fost învinsă de Lille. Francezii le-au administrat „galacticilor” prima înfrângere a sezonului. Și Bayern a pierdut, fiind învinsă de Astom Villa.

Cotele la câștigarea Champions League, după a doua etapă

Manchester City nu a avut emoții în etapa a doua din Champions League și a învins-o pe Slovan Bratislava cu scorul categoric de 4-0. „Cetățenii” sunt favoriți să cucerească un nou trofeu în acest sezon, având o cotă de 3,75.

Pe locul secund în topul bookmakerilor se clasează Real Madrid. Trupa lui Carlos Ancelotti are o cotă de 4, pentru a-și apăra trofeul cucerit sezonul trecut.

A treia favorită este Arsenal, cu o cotă de 9. „Tunarii” au învins-o clar pe PSG în etapa a doua a grupei, scor 2-0, iar în prima etapă au remizat cu Atalanta.

Reclamă
Reclamă

Cotate cu șansa a patra la câștigarea Champions League sunt Barcelona și Bayern. Catalanii au făcut show și au învins-o pe Young Boys cu 5-0, în timp ce bavarezii au pierdut duelul cu Aston Villa, din etapa a doua a grupei.

Clasamentul este unul surprinzător, după primele două meciuri disputate de fiecare echipă. Nu mai puțin de patru favorite, din cele menționate mai sus, se regăsesc în afara locurilor care asigură calificarea directă în optimile competiției.

Bayern, Barcelona și Real Madrid ocupă locurile 15, 16, respectiv 17, în timp ce Arsenal se clasează pe 13. Lider este Borussia Dortmund, care a făcut scor cu Celtic, 7-1, în a doua rundă. Pe locul doi se clasează, în mod surprinzător, Brest. Francezii, care se află la prima participare în Champions League, s-au impus cu 4-0 în duelul cu Salzburg.

Reclamă

Manchester City ocupă locul opt, cu patru puncte. Liverpool, care este cotată cu a cincea șansă la câștigarea Champions League, ocupă locul cinci, după ce în runda a doua a învins-o pe Bologna, scor 2-0.

Surprize uriaşe în Liga Campionilor! Bayern şi Real Madrid, învinse

Real Madrid a suferit prima înfrângere a sezonului în deplasarea cu Lille. David a înscris singurul gol al meciului, din penalty, în minutul 45+3. După pauză Ancelotti l-a forţat şi pe Mbappe, dar starul galacticilor nu a putut să smulgă măcar un punct.

Şi Bayern a suferit o înfrângere incredibilă, pe terenul lui Aston Villa. Englezii au cerut de două ori eliminarea lui Upamecano, dar arbitrul român Radu Petrescu nu le-a dat dreptate şi i-a scos din minţi. Duran a dat golul izbăvirii în minutul 79, iar Emiliano Martinez a fost eroul lui Villa în prelungiri.

A fost nebunie totală la Leipzig – Juventus. Golul lui Sesko le-a ajutat pe gazde să intre în avantaj la pauză. Vlahovic a restabilit egalitatea în minutul 50, dar imediat Di Gregorio a văzut cartonaş roşu şi i-a lăsat pe torinezi în inferioritate numerică. Seko a reuşit „dubla” din penalty. Chiar şi în 10 oameni, Juventus a izbutit remontada. Vlahovic (68) şi Conceicao (82) au înscris şi au ajutat gruparea din Serie A să se impună cu 3-2.

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

11:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

11:13

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”

10:45

„E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

10:14

„Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și