Închide meniul

Cum a ajuns Napoli favorita bookmakerilor la câştigarea UEFA Champions League. Cum arată cotele după tragerea la sorţi a sferturilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2023, 14:25

Cum a ajuns Napoli favorita bookmakerilor la câştigarea UEFA Champions League. Cum arată cotele după tragerea la sorţi a sferturilor

Cum a ajuns Napoli favorita bookmakerilor la câştigarea UEFA Champions League

Bucuria jucătorilor lui Napoli, la finalul meciului cu Eintracht / Profimedia Images

Napoli a devenit favorita bookmakerilor la câştigarea UEFA Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor şi semifinalelor competiţiei. Napoletanii au aceeaşi cotă cu cea a lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli are cotă 4.50 la câştigarea trofeului, la fel ca Manchester City. Cele două sunt urmate, în opinia specialiştilor, de Real Madrid (5.15) şi de Bayern Munchen (5.25).

Cum a ajuns Napoli favorita bookmakerilor la câştigarea UEFA Champions League

Celelalte patru echipe au deja cote considerate mari: Inter Milano (11:50), Chelsea (13:50), Benfica (15:00) şi AC Milan (23). Totuşi, ţinând cont de tragerea la sorţi a semifinalelor, una dintre Benfica, Milan, Inter şi Napoli va ajunge în marea finală de la Istanbul.

Înainte de tragerea la sorţi, Napoli avea cotă 7, în timp ce Manchester City avea 2.75 la adjudecarea trofeului. Real Madrid avea tot cotă 7, în timp ce Bayern Munchen avea 3.75. Chelsea (13), Inter (25), Benfica (25) şi Milan (30) erau celelalte cote.

Italienii, şanse mari la prima finală UEFA Champions League după 6 ani

Italienii au şanse mari să ajungă în prima finală a UEFA Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor. Trei echipe din Serie A au rămas în competiţie, iar una dintre ele şi-a mărit semnificativ şansele a juca cu trofeul pe masă în Turcia, pe stadionul Ataturk, pe 10 iunie. Juventus a fost ultima reprezentantă a Italiei care a jucat finala, în 2017. A pierdut atunci în faţa lui Real Madrid.

Reclamă

Calificată pentru prima oară în sferturile de finală ale UCL, Napoli a scăpat de Real Madrid sau Manchester City. Va avea însă duel cu rivala din campionat, AC Milan. Prima manşă va avea loc pe 11 sau 12 aprilie pe San Siro, în timp ce returul este programat pentru 18 sau 19 aprilie.

Cealaltă echipă din Italia ajunsă până în această fază a competiţiei, Inter, a dat peste revelaţia Benfica. Campioana din 2010 a revenit în sferturile de finală după o pauză de 12 ani. Va avea o misiune dificilă cu „vulturii”, care au scos-o din Ligă chiar pe Juventus. Benfica a terminat pe primul loc grupa H, peste PSG şi echipa lui Allegri.

Dacă vor trece portughezi, nerazzurrii pot ajunge să joace chiar Derby della Madonnina. Câştigătoarea semifinalei Benfica – Inter va juca împotriva echipei care obţine calificarea din „dubla” AC Milan – Napoli. Semifinalele va avea loc pe 9 și 10 mai, respectiv pe 16 și 17 mai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și