Închide meniul
Video

Cum l-a numit Federico Piovaccari pe Gigi Becali, după ce a văzut imaginile cu patronul FCSB-ului dansând la Nunta Anului!

Publicat: 15 iulie 2024, 22:04

Reclamă

Cum l-a numit Federico Piovaccari pe Gigi Becali, după ce a văzut imaginile cu patronul FCSB-ului dansând la Nunta Anului!

Federico Piovaccari / AntenaSport

Piovaccari a stat un an la FCSB, dar n-a avut ocazia să stea faţă în faţă cu patronul lui FCSB! L-a văzut pe Gigi Becali doar la televizor. El îşi va încheia cariera de fotbalist pe Ghencea, la meciul cu campioana din San Marino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piovaccari s-a întors la Bucureşti şi îşi ia adio de la fotbal la aproape 40 de ani, pe Ghencea, într-un loc care i-a rămas drag. Şi pe caniculă, el a ieşit să revadă câteva locuri dragi din Bucureşti.

Cum l-a numit Federico Piovaccari pe Gigi Becali, după ce a văzut imaginile cu patronul FCSB-ului dansând la Nunta Anului!

E frumos să mă întorc aici, emoţii, amintiri. Prietenii din România ştiu că sunt aici, mi-au scris că vor să treacă să mă salute”, a spus Federico Piovaccari în exclusivitate pentru AntenaSport.

Piovaccari s-a amuzat de momentele cu Becali, de la nunta lui Ianis Hagi. Şi îl aşteaptă la meci.

„(n.r: Acesta e Gigi Becali, dansând! Cum ţi se pare?) E numărul unu! Este noul tik-toker! Mi-ar face plăcere să-l cunosc, nu l-am văzut până acum în persoană. Sper să-l întâlnesc şi să-l cunosc personal”, ne-a declarat Piovaccari după ce a văzut imaginile video cu Gigi Becali distrându-se la Nunta Anului de la Domeniul Ştirbey, a lui Ianis Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

Piovaccari speră ca fundaşii de la FCSB să fie băieţi cuminţi cu el şi să-l lase să dea un gol.

Sunt foarte bucuros că am revenit! Este o ocazie să îmi închei cariera, să joc ultima mea partidă din carieră, pe Ghencea. Sunt foarte bucuros că o să mă văd cu foşti amici. E frumos să mă întorc aici, emoţii, amintiri.

Am jucat deja o dată, m-am întâlnit cu MM, Pinti, Filip. Am vorbit cu Szukala şi alţi prieteni şi vecini pe care i-am avut aici. Prietenii din România ştiu că sunt aici, mi-au scris că vor să treacă să mă salute. Oraşul nu s-a schimbat foarte mult, din ce îmi amintesc.

Reclamă

(n.r. Un gol?) Da, să sperăm că vom face un joc bun, e o experienţă atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei”, a mai declarat Federico Piovaccari pentru AntenaSport.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și