Închide meniul

Diego Simeone şi Antoine Griezmann, bucurie nebună după golul de 2-1 al francezului. Final incredibil de meci. În minutul 90, Atletico – Porto era 0-0

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 septembrie 2022, 9:05

Diego Simeone şi Antoine Griezmann, bucurie nebună după golul de 2-1 al francezului. Final incredibil de meci. În minutul 90, Atletico – Porto era 0-0

Diego Simeone şi Antoine Griezmann, bucurie nebună după golul de 2-1 al francezului

Diego Simeone şi Antoine Griezmann, după Atletico - Porto 2-1 / Profimedia Images

Diego Simeone şi Antoine Griezmann au oferit o bucurie nebună după golul de 2-1 al francezului, care a şi stabilit scorul final în Atletico – Porto, meci în care tabela arăta 0-0, în minutul 90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Griezmann a pus capul din apropiere după un corner şi a declanşat nebunia pe Wanda Metropolitano. Simeone a alergat şi el spre locul unde se bucurau jucătorii săi şi l-a apucat de cap pe Griezmann.

Diego Simeone şi Antoine Griezmann, bucurie nebună după golul de 2-1 al francezului

Francezul cotat la 35 de milioane de euro l-a salvat pe Cholo şi a avut o declaraţie de mare campion la finalul partidei. În situaţia în care el a primit foarte puţine minute în acest debut de sezon, din cauza clauzei incredibile din contractul de cumpărare de la Barcelona.

„Sunt recunoscător să mă aflu aici. Aceasta este situaţia, nu se află în mâinile mele. Eu şi familia mea suntem fericiţi aici. Vreau mai mult şi voi da totul în minutele pe care le joc, voi da totul pentru Cholo, pentru club şi pentru fani”, a declarat Griezmann, citat de Movistar.

Campionul mondial a prins doar 138 de minute în debutul stagiunii, destule pentru a marca trei goluri. „Este clar că suntem împreună de mult timp şi că avem o relaţie extraordinară, chiar dacă sezonul trecut a avut cifre mai slabe. Este puternic mental şi ne-a demonstrat asta în minutele pe care le-a jucat”, a spus şi Simeone după meci.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea bucuria după golul lui Griezmann

Final incredibil în Atletico Madrid – FC Porto 2-1

A fost un final incredibil de meci în Atletico Madrid – FC Porto, scor 2-1, din Grupa B a UEFA Champions League. Jucătorii lui Diego Simeone au smuls o victorie in extremis pe Metropolitano.

Taremi a văzut două cartonaşe galbene în decurs de 10 minute şi i-a lăsat pe oaspeţi în inferioritate numerică (81). Ce a urmat a fost total neaşteptat! Atletico a profitat de omul în plus şi Hermoso a deschis scorul în minutul 90+1, cu un şut deviat, din assist-ul lui Correa. Bucuria madrilenilor nu a fost însă de durată!

Reclamă 4 / 0/3

Fanii au „înlemnit” în momentul în care arbitrul polonez Marciniak a acordat penalty pentru portughezi. Chiar Hermoso a făcut henţ în careu. Uribe a făcut 1-1 în minutul 90+6.

„Centralul” partidei acordase 9 minute de prelungiri, dar a mai lăsat jocul să continue din cauza fazei în care a acordat lovitură de la 11 metri. Antoine Griezmann a dat marea lovitură în minutul 90+11, după un corner. Mingea deviată de Witsel a fost reluată în poartă de starul lui Atletico. A fost nebunie totală pe arena din capitala Spaniei.

S-a înregistrat şi o situaţie ieşită din comun! Meciul Atletico Madrid – Porto a fost al doilea din istoria UEFA Champions League în care se marchează trei goluri după minutul 90. Singura dată când se mai întâmplase aşa ceva a fost tot într-un duel care le-a avut faţă în faţă pe Porto şi Atletico, în decembrie 2021.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și