Închide meniul
Foto

Diletta Leotta, promisiune virală înainte de Bayern – Barcelona: „Voi alerga goală pe Camp Nou”. Ce trebuie să se întâmple

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2022, 17:38 / Actualizat: 13 septembrie 2022, 19:10

Diletta Leotta, promisiune virală înainte de Bayern – Barcelona: „Voi alerga goală pe Camp Nou”. Ce trebuie să se întâmple

Diletta Leotta, promisiune virală înainte de Bayern - Barcelona

Diletta Leotta, în timpul unui interviu / Profimedia

Diletta Leotta a făcut o promisiune virală înainte de Bayern – Barcelona. Cea mai frumoasă jurnalistă din Italia a transmis un mesaj amuzant înaintea partidei de la Munchen, din grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Barcelona va învinge la trei sau mai multe goluri diferență, voi alerga goală pe Camp Nou”, a spus Leotta, potrivit sportsbrief.com.

Diletta Leotta, promisiune virală înainte de Bayern – Barcelona

Fanii catalanilor au reacţionat imediat şi au transmis mesaje virale pe reţelele sociale: „Te rog, Barcelona, poţi face asta! Trebuie să faci asta!”, „Barcelona, te rugăm, suntem nerăbdători”, „Niciodată nu voi rata acest meci”.

Diletta Leotta a „cucerit” internetul

Diletta Leotta știe să se facă remarcată. Celebra jurnalistă sportivă face senzație pe rețelele sociale și a ajuns la un număr uriaș de fani. Vedeta de 30 de ani are nu mai puțin de 8 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Femeia născută în Sicilia a ajuns să câștige sume uriașe după ce aproape fiecare postare a ei devine virală. La începutul anului, Diletta a făcut o galerie foto cu care a „cucerit” imediat internetul. A adunat peste 500.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Anul trecut, Diletta l-a cucerit definitiv pe unul dintre jucătorii lui Juventus. Weston McKennie, care era rezervă la meciul bianconerilor cu Verona, nu și-a putut lua ochii de la celebra jurnalistă.

Imaginile cu McKennie au devenit imediat virale şi au devenit subiect de glume. „Încă nu era pregătit pentru fotbalul din Italia„, a transmis un corespondent al lui beIN Sports, televiziunea care a transmis meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Frumoasa blondă a apărut într-o reclamă alături de starul suedez Zlatan Ibrahimovic, despărţindu-se la scurt timp după de pugilistul cu care era într-o relaţie. Au apărut zvonuri că Leotta ar fi și petrecut Revelionul cu starul lui AC Milan.

Bayern Munchen și Barcelona, în „grupa morții” din UEFA Champions League

S-a tras la sorți „grupa morții” în UEFA Champions League. Barcelona, Bayern și Inter au fost reunite într-o singură grupă.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și