Închide meniul

Emiliano Martinez, intervenţie uriaşă la ultima fază, în Aston Villa – Bayern 1-0. Primul eşec în grupe după 41 de meciuri

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2024, 8:55

Reclamă
Emiliano Martinez, intervenţie uriaşă la ultima fază, în Aston Villa – Bayern 1-0. Primul eşec în grupe după 41 de meciuri

Emiliano Martinez, intervenţie uriaşă la ultima fază, în Aston Villa - Bayern 1-0

Emiliano Martinez, intervenţie uriaşă la ultima fază, în Aston Villa - Bayern 1-0 - Getty Images

Emiliano Martinez a avut o intervenţie uriaşă la ultima fază a meciului Aston Villa – Bayern Munchen, 1-0, din grupa Ligii Campionilor. Pentru liderul din Bundesliga, a fost primul eşec în grupele Ligii după 8 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Villa s-a impus cu 1-0, după golul marcat de Duran, în minutul 79. În al cincilea minut al prelungirilor, Harry Kane a reluat cu capul de la 7-8 metri, dar Dibu Martinez a avut intervenţia meciului şi s-a bucurat ca la marcarea unui gol.

Emiliano Martinez, intervenţie uriaşă la ultima fază, în Aston Villa – Bayern 1-0

Imediat după intervenţia campionului mondial, arbitrul a fluierat meciul, iar Aston Villa se poate lăuda că are două victorii în cele două meciuri europene cu Bayern Munchen. Prima a fost una şi mai importantă, care i-a adus trofeul Cupei Campionilor (1982).

La finalul partidei care a adus primul eşec în grupele Ligii Campionilor pentru Bayern Munchen în ultimele 41 de meciuri, portarul argeninian a anunţat că echipa din Birmingham şi-a anunţat candidatura spre fazele superioare ale competiţiei, fiind printre cele 7 cluburi care au maximum de puncte după primele două runde din noul format al Ligii.

Emiliano Martinez: „De aceea am rămas la Aston Villa”

„Este incredibil, să fiu sincer! A fost cea mai gălăgioasă atmosferă de când sunt eu aici. E un club care merge înainte, de aceea am ales să rămân aici. Iubesc să joc pentru Aston Villa. Este o victorie pentru fani.

Reclamă
Reclamă

Cu Harry Kane, ştii că el va pune mingea pe poartă la un moment dat, în timpul jocului. Jucăm mult mai bine defensiv în Champions League. Am putea să transmitem asta şi în Premier League, unde am luat goluri uşoare.

Este o declaraţie a noastră a noastră, mai sunt multe meciuri de jucat, vrem să ne calificăm între primele 8. Urmează meciul cu Bologna. Suntem mai relaxaţi, dar vrem să câştigăm toate meciurile”, a spus Martinez, la finalul meciului.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

11:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

11:13

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”

10:45

„E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

10:14

„Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și