Închide meniul

Erling Haaland, performanţă uriaşă în Manchester City – RB Leipzig. Bornă de necrezut în Champions League, cu care a spulberat recordul lui Lionel Messi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2023, 23:10

Erling Haaland, performanţă uriaşă în Manchester City – RB Leipzig. Bornă de necrezut în Champions League, cu care a spulberat recordul lui Lionel Messi

Erling Haaland, performanţă uriaşă în Manchester City - RB Leipzig

Erling Haaland a sărbătorit cu coechipierii după un gol / Profimediaimages

Erling Haaland a reuşit o performanţă uriaşă în meciul Manchester City – RB Leipzig, din returul optimilor UEFA Champions League. Atacantul lui Pep Guardiola a scris o nouă pagină de istorie în competiţia stelelor. A marcat două goluri în decurs de 78 de secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul norvegian a deschis scorul în minutul 22, dintr-un penalty acordat cu VAR. La 78 de secunde distanţă a reuşit să îşi treacă în cont „dubla”. Jucătorii lui Leipzig au reluat mingea de la mijlocul terenului, dar chiar Haaland a recuperat-o. Kevin de Bruyne a şutat în transversală, balonul a ajuns la Haaland, care nu a ratat!

Erling Haaland, performanţă uriaşă în Manchester City – RB Leipzig

Update: Un nou gol pentru Erling Haaland, în minutul 54! A făcut 5-0 şi face un meci incredibil.

Update: Haaland a reuşit un nou gol, al 31-lea în Liga Campionilor! A izbutit hat-trick-ul în al doilea minut al prelungirilor primei reprize.

Erling Halaand a ajuns la 30 de goluri marcate în UEFA Champions League. A atins această performanţă în numai 25 de partide. Recordul fusese stabilit de Ruud van Nistelrooy în 34 de meciuri. Lewandowski a avut nevoie de 46 de apariţii, iar Messi de 48!

Reclamă

Mai mult decât atât, Haaland i-a spulberat recordul lui Lionel Messi şi a devenit cel mai tânăr jucător care ajunge la 30 de goluri în Liga Campionilor. A făcut-o la 22 de ani şi 236 de zile. Starul argentinian atingea această bornă la 23 de ani şi 131 de zile, informează uefa.com.

Leipzig este „victima” preferată a lui Erling Haaland. Cu „dubla” reuşită în Champions League a ajuns la 7 goluri marcate împotriva grupării de pe locul 3 din Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

Venit la Manchester City la începutul acestui sezon, Haaland are 36 de goluri în tot atâtea meciuri. Are şi 5 pase decisive.

Agentul lui Erling Haaland a rostit numele echipei la care ar putea ajunge starul norvegian

Agentul lui Erling Haaland a rostit numele echipei la care ar putea ajunge starul norvegian încă din această vară. Rafaela Pimenta a vorbit despre viitorul golgheterului din Premier League şi a amplificat zvonurile că atacantul de 22 de ani ar putea pleca de la Manchester City.

Presa din Spania a anunţat încă din urmă cu o lună că relaţia dintre Erling Haaland şi Pep Guardiola s-a răcit. Jucătorul cu o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro ar fi dezamăgit că nu se poate face remarcat în unele partide, deoarece jocul campioanei Angliei este bazat pe posesie.

Rafaela Pimenta a dezvăluit că viitorul lui Haaland a fost planificat şi a recunoscut că norvegianul şi-ar dori să joace la Real Madrid.

Erling a mers la Manchester City pentru că exista o istorie a familiei cu acest club. Aţi văzut pozele cu el, de când era copil, în care purta un tricou cu City. Era firesc să îşi dorească să experimenteze ceea ce a trăit tatăl său. Şi, desigur, mult mai presus de asta, a vrut să fie antrenat de Pep Guardiola.

Totuşi, când avem un jucător, ne facem planuri. Chiar dacă e vorba de un fotbalist de 15 ani, noi planificăm traiectoria lui în carieră. Când am început această afacere, dacă i-aş fi spus unui jucător că îl duc în Anglia, primul lucru care îl spunea era: ‘Cu ce am greşit, de ce nu mă placi?’. Acum, dacă întreb un jucător unde îşi doreşte să ajungă, îmi va spune Premier League.

Reclamă

Real Madrid are ceva special, este visul oricărui jucător. Madridul continuă această magie. Nu e vorba de competiţia internă, ci de Champions League„, a declarat Rafaela Pimenta la un summit din Londra, citată de thesun.co.uk.

Recomandări
  • Erling Haaland, performanţă uriaşă în Manchester City – RB Leipzig
  • Starul norvegian, două goluri în două minute

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și