Închide meniul

Fanii lui AC Milan, scenografie inspirată din Matrix! Răspuns fabulos pentru fanii lui PSG

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 noiembrie 2023, 22:56

Fanii lui AC Milan, scenografie inspirată din Matrix! Răspuns fabulos pentru fanii lui PSG

Fanii lui AC Milan, scenografie inspirată din Matrix

San Siro, înainte de AC Milan - PSG / Profimedia

Fanii lui AC Milan au avut scenografie inspirată din Matrix înaintea meciului din grupele UEFA Champions League cu PSG. Italienii au afişat pe toată peluza o scenă din celebrul film, pentru a le răspunde ultraşilor parizieni pentru scenografia de la meciul tur, de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atmosfera dinaintea meciului cu PSG a fost una senzaţională. Una din peluzele de pe San Siro l-a afişat pe Neo, personajul jucat de Keanu Reeves în Matrix, în momentul în care opreşte mai multe gloanţe.

Fanii lui AC Milan, scenografie inspirată din Matrix

Scena respectivă nu a fost aleasă întâmplător de fanii lui AC Milan. Italienii le-au răspuns astfel fanilor parizieni pentru scenografia din meciul tur de pe Parc des Princes.

În urmă cu două săptămâni, francezii au afişat într-una din peluzele stadionului din Paris o scenografie cu Kylian Mbappe care ţine în mână o armă. În cealaltă peluză, fanii parizieni au afişat un diavol care purta tricoul lui AC Milan şi care avea pe piept o ţintă.

Reclamă

Tot stadionul San Siro a fost pregătit pentru meciul cu PSG şi a contribuit la atmosfera fantastică. La cealaltă peluză şi la tribuna a doua, fanii milanezi au afişat mesajul „Mereu Milan”, atât în engleză, cât şi în franceză.

Gianluigi Donnarumma, primire ostilă pe San Siro

De fanii lui AC Milan nu a scăpat nici Gianluigi Donnarumma. Numit „trădător” de fanii milanezi, portarul naţionalei Italiei a revenit pe San Siro, acolo unde a avut parte de o primire ostilă.

Aşa cum au anunţat, fanii lui AC Milan l-au primit pe Donnarumma cu bancnote false, cu chipul portarului, pe care era printat numele „Dollarumma”. În momentul în care şi-a luat locul în poartă, fanii milanezi au început să arunce cu respectivele bancnote.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui AC Milan au pregătit bancnote false cu chipul portarului care evoluează din 2021 la PSG. Pe respectivele bancnote, sub chipul portarului italian, fanii milanezi au printat „mercenar”, „om fără onoare” şi „Dollarumma”.

Gianluigi Donnarumma nu a fost iertat de fanii lui AC Milan pentru că a plecat în vara anului 2021 din postura de jucător liber de contract de pe San Siro. Italianul a semnat cu PSG, într-o vară în care parizienii au adus mai multe nume importante pe Parc des Princes, precum Lionel Messi sau Sergio Ramos.

Campion european la EURO 2020 cu Italia, Donnarumma are în palmares o Supercupă a Italiei cu AC Milan şi două titluri în Ligue 1 şi o Supercupă a Franţei cu PSG.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și