Închide meniul

Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0: „Își bat joc de oameni! Greșeli odioase”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 22:10

Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0: Își bat joc de oameni! Greșeli odioase”

Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj - FCSB 0-0. De ce s-a enervat oficialul de la FCSB.

Colaj Mihai Stoica, Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan / Profimedia

Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0. Oficialul echipei lui Gigi Becali și-a continuat discursul dur la adresa arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, „MM” a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care s-a plâns de faptul că un jucător al lui „U” nu a fost eliminat în prima repriză. Acum totuși, managerul general l-a atacat direct pe Ovidiu Hațegan.

Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0

Mihai Stoica s-a deslănțuit la adresa lui Ovidiu Hațegan, dar nu l-a uitat nici pe Istvan Kovacs, probabil cel mai controversat arbitru din România. Oficialul de la FCSB a spus că cei doi au un regim special de a arbitra partidele și că „își bat joc” de jucători, la meciurile pe care le conduc.

”Nici n-am avut ocazii să zicem că merita mai mult, cu Târnovanu a apărat de la 11 metri şi e clar că nu meritai mai mult. Sunt nemulţumit că mă aşteptam ca Haţegan să arbiteze corect.

Elias Charalambous a zis foarte bine după meci. Săptămâna trecută am primit vizita reprezentanților Comisiei Centrale a Arbitrilor. Ei ne-au arătat exact faza asta și ni s-a spus că, în momentul în care mâna se duce spre fața jucătorului și este folosită ca o armă, trebuie dat cartonaș roșu.

Reclamă

Sunt nişte greşeli odioase. E bătaie de joc, de aia, e bătaie de joc. Avem seminar cu ei şi să mergem să-i minţim pe ăia că orice lovitură cu cotul în gură e roşu şi ei dau galben. 

Haţegan şi Kovacs au regim special, e clar. Kovacs face zob meci după meci şi ne delectăm cu el la Inter – Atletico. Tu selecţionezi la naţională cei mai buni jucători, dar dacă joacă prost la echipele de club nu mai ajung la naţională. Dacă-şi bat joc de oameni şi nu dau doi bani pe ei când arbitrează”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Ce a postat Mihai Stoica pe rețelele de socializare

După meci, „MM” a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a menționat faptul că Roger ar fi trebuit eliminat, după un fault la Octavian Popescu și că „U” trebuia să rămână în 10 încă din minutul 20.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Mihai Stoica a spus că echipa pe care o reprezintă s-a impus în duelul cu Craiova, cu scorul de 3-0, atunci când nu au existat erori de arbitraj.

„De ce oamenii care pretind că susțin această echipă și sunt activi pe FB (n.r. Facebook) găsesc explicații la acest 0-0.

Că nu e Compagno, că lotul e subțire, că a plecat Djokovic, dar nu realizează că U Cluj trebuia să rămână în 10 din minutul 20 și că Roger îi dă peste picior lui Octavian. Fără erori de arbitraj, am bătut 3-0 la Craiova. Fără Compagno și Djokovic”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și